С двете технологии Motorola razr започва нова ера в развитието

...
С двете технологии Motorola razr започва нова ера в развитието
Коментари Харесай

А1 ще предлага революционния Motorola razr - първият смартфон със сгъваем дисплей и eSIM на пазара

С двете технологии Motorola razr стартира нова епоха в развиването на смарт телефоните
A1 e единственият телеком в  България, който ще предлага Motorola razr. Компанията ще провежда предварителни поръчки на устройството през електронния си магазин , които се чака да стартират в средата на месец февруари. Всички клиенти, които заявят новия си сгъваем смарт телефон онлайн на A1.bg, ще го получат в комплект със особено създаден калъф от естествена кожа.
С грациозен дизайн в типичен черен цвят, Motorola razr е първият от доста време смарт телефон със доста по-компактни размери, който комбинира технологията на сгъваемия екран с флип похлупак. Любителите на новаторските технологии ще останат впечатлени от дизайна на устройството, който има препратки към паметния Motorola Razr V3 от 2004 година.
Това е първото устройство със сгъваем екран в портфолиото на А1 . Този вид смарт телефони набират скорост, като през 2020-a се чакат няколко министър председатели. Motorola razr обаче се отличава от конкуренцията, поради решението да направи прегъването хоризонтално, а не отвесно на устройството. Резултатът е стилен смарт телефон, който се събира еднообразно елементарно в джоб и в чанта.
Сгъваемият Flex View екран е с размер от 6,2 инча (15,75 см), като има и разполагаем втори външен Quick View екран, който разрешава бърз обзор на главните функционалности, без да се постанова отварянето на смарт телефона.
Motorola razr залага напълно на новия стандарт за SIM карти eSIM и не поддържа обичайната SIM карта. Това е още едно доказателство, че ерата на физическите SIM карти е към своя край. Неслучайно А1 стартира своята eSIM услуга още през 2019 година, ставайки първия и за момента единствен оператор в  България, който предлага новото потомство карти.
Устройството е с 16-мегапикселова съществена камера и 5-мегапикселова селфи камера. Тук обаче е значимо да се направи ангажимента, че всеки може елементарно да си направи селфи и с главната камера, защото при затворен похлупак изображението се демонстрира на втория екран. Устройството има и солидна памет от 128 GB, в композиция с 6 GB RAM.

А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България отчита доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР