С две втори места в двете състезания от петия кръг

...
С две втори места в двете състезания от петия кръг
Коментари Харесай

Никола Цолов с два подиума в Херес

С две втори места в двете надпревари от петия кръг на Еврокупа-3 на пистата " Херес " завърши присъединяване на Никола Цолов в новия шампионат. Българският водач получи покана да кара на " Херес " за отбора GRS и обезпечи на тима най-хубавите резултати на тима за сезон 2023.

Цолов завоюва и двете квалификации и записа най-бързите обиколки в конкуренциите, което го подреди на девето място в класирането в шампионата след 5 кръга.
 Никола Цолов още веднъж завоюва точки във Формула 3
Никола Цолов още веднъж завоюва точки във Формула 3

Българинът се подреди 10-и в спринтовото съревнование на " Монца "

Никола Цолов още веднъж завоюва квалификацията, само че също като през вчерашния ден се забави на старта и загуби водачеството като отпред излезе Себастиан Огор. Българинът преследва датчанина от старта до финала, опитва офанзиви след всеки рестарт, а те не липсваха предвид на честите излизания на колата на сигурността на пистата поради произшествия, само че водачът не сбърка нито един път и стигна до първата си победа за сезона.

На финала разликата сред двамата беше по-малко от 0,4 секунди, като Никола Цилов поддържаше минимална разлика с лидера, който съумя да отрази офанзивите му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР