С две спорни дузпи Рома постигна успех с 2:1 над

...
С две спорни дузпи Рома постигна успех с 2:1 над
Коментари Харесай

Две спорни дузпи донесоха важна победа на Рома

С две противоречиви дузпи Рома реализира триумф с 2:1 над Фиорентина в дуел от 36-ия кръг на Серия А и се утвърди на петата позиция в класирането два кръга преди края на сезона. " Вълците " събраха 64 точки и имат 4 повече от Милан и в случай че запазят тази позиция, то ще си обезпечат място в групите на Лига Европа.

В воин за Рома се трансформира някогашният състезател на " виолетовите " Жордан Верету, който означи и двете попадения от бялата точка. Той откри резултата в края на първото полувреме, откакто реферът отсъди углавен удар за много противоречиво нарушаване в пеналта. В 53-ата минута Фиорентина изравни, откакто Никола Миленкович се разписа с глава след центриране в наказателното поле. Двубоят стана доста открит, като и двата отбора търсеха успеха.

Така се стигна до 87-ата минута, когато Рома получи за повторно право да извърши дузпа. Стражът на " виолетовите " Пиетро Терачано отрази удар на Коларов отвън наказателното поле, а втурналият се за добавка Един Джеко имаше контакт със стража, за което и Рома получи дузпа, която още веднъж беше осъществена от Верету.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

 ГОЛМАЙСТОРИ Серия А 36 кръг, неделя 26 юли  Рома 2:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР