С две онлайн промоции Факултет "Обществено здраве" ще изпрати 128

...
С две онлайн промоции Факултет "Обществено здраве" ще изпрати 128
Коментари Харесай

С онлайн промоции Медицинският университет в Плевен ще дипломира 128 абсолвенти

С две онлайн промоции Факултет "Обществено здраве " ще изпрати 128 бакалаври и магистри на 7 април - Световния ден на здравето и празник на здравните експерти.

Професор доктор Силвия Янкуловска, декан на Факултет „ Обществено здраве “, кани всички дипломанти във виртуалната си класна стая, която ще се трансформира в тържествена зала на двете онлайн промоции – на бакалаври и магистри. Там те виртуално, от у дома или от работното си място, ще положат клетва, ще бъдат приветствани от декана, ректора и от сътрудниците си, както и ще се насладят на специфичен музикален привет.

Дипломират се експерти от четири специалности - "Медицинска рехабилитация и ерготерапия ", "Опазване и надзор на публичното здраве ", "Управление на здравните грижи " и "Обществено здраве и здравен мениджмънт ". Общо 31 са дипломантите, които приключват образованието си с отличен триумф.

Условията на изключително състояние и епидемиологичната конюнктура постановат анулиране на всички тържествени събития и научни конгреси на Медицинския университет в Плевен и прекосяване към нов формат на провеждането им – онлайн.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР