С две обвинения и гаранция от 5 000 лв. се

...
С две обвинения и гаранция от 5 000 лв. се
Коментари Харесай

Две обвинения заради пожара под виадукта на АМ Струма

С две обвинявания и гаранция от 5 000 лева се снабди притежателят на пункта за вторични първични материали, който изгоря под виадукта на автомагистрала " Струма " в Дупница .

Прокуратурата е повдигнала две обвинявания на шефа на компанията, изясни на брифинг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от БНР.

Кольо Илиев е упрекнат за увреждане на околната среда и за занемареност и несбъднат надзор, довели до пожара, оповестиха от Окръжната прокуратура в Кюстендил. Ако обвиняването бъде потвърдено, глобата планувана по закон е от 2 до 8 години затвор.
 АПИ подава сигнал в прокуратурата против притежателя на сметището поради пожара край Дупница
АПИ подава сигнал в прокуратурата против притежателя на сметището поради пожара край Дупница

Магистрала " Струма " остава затворена

Припомняме, огромен пожар в пункта докара до увреждането на самото оборудване, в резултат на което автомагистралата беше затворена. На 14 август Пътната организация внесе сигнал в Районна прокуратура - Дупница против притежателя на пламналия завод за преправка и изкупуване на вторични първични материали, чийто складирани боклуци провокираха пожара. След това от АПИ оповестиха, че ще ревизират и други сметища под мостове поради пожара край Дупница.

В момента трафикът минава по остарелия път и още първия ден провокира няколко произшествия.

Очаква се автомагистралата да остане затворена най-малко 2-3 седмици, защото високата температура съществено е увредила оборудването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР