С две кирки, забити в предния капак и в покрива,

...
С две кирки, забити в предния капак и в покрива,
Коментари Харесай

С две кирки е осъмнал днес автомобилът на ректора на Техническия университет във Варна

С две кирки, забити в предния похлупак и в покрива, е осъмнал през днешния ден автомобилът на ректора на варненския Технически университет проф. Венцислав Вълчев. Снимка на колата се появи тази заран във Facebook профила на брачната половинка на Велчев Светлана Лесидренска, написа Дневник.

``
реклама

" Това е нашата кола, написа тя. Явно, че претендент – ректорската акция е в разгара си. Вече сме на стадий – пристигнаха тези с кирките и лопатите ".



През пресцентъра на университета, който оглавява краткотрайно до изборите на нов ректор, планувани за 24 юни, Вълчев не отхвърли, случилото се, само че отхвърли да дава отговор на въпроси с претекста, че по този начин е бил посъветван от полицията, която сега работела по случая.
Информация за вандалския акт до този миг не е публикувана и от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

Велчев бе определен да управлява Техническия университет в града на 23 март т. година в частични избори, след отстраняването на досегашния ректор на висшето образователно заведение проф. Росен Василев поради обвинявания в плагиатство.

Редовните избори за нов ректор са планувани за 24 юни, а с изключение на Венцислав Вълчев за поста са се кандидатирали и доцентите Антон Георгиев и Божидар Деков.

За финален път във Варна кирки бяха забити в автомобил на 14 август м.г. Тогава пострада мерцедес, оставен на паркинг в един от крайните градски квартали.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР