С двата премиерни сериала на Нова телевизия Господин Х и

...
С двата премиерни сериала на Нова телевизия Господин Х и
Коментари Харесай

Стоян Радев от „Дяволското гърло“ осиновил тъмнокожо момиче

С двата премиерни сериала на Нова телевизия „ Господин Х и морето “ и „ Дяволското гърло “ изгря звездата на артиста от  Варненския спектакъл Стоян Радев, разбра HotArena.

Появата му на дребния екран е ненапълно изненадваща, тъй като Радев до момента е предпочитал да се изявява повече на сцената, в сравнение с пред камерата. Изключение е присъединяване му в клипа към кавъра на песента „ Искам да бъда с теб “, който Криско и Тита направиха предходната есен. Във видеото Стоян играеше бащата на Тита – безсъвестен могъщ паралия, подготвен на всичко, с цел да раздели екранната си щерка с Криско, писа „ Галерия “.

В „ Господин Х и морето “ артистът влиза в ролята на пъклен мафиотски необут.

Преди време дружно със брачната половинка си Веселина Михалкова, която също е актриса, осиновяват дете. По това време със Стоян към този момент имат наследник Лъчезар на 12 години. Двамата с жена му мечтаели за огромно семейство, само че втория им опит за родителство се оказал несполучлив. Така решили да пристъпят към осиновяване.

И в една градина с доста, доста деца намерихме нашата дребна принцеса “, споделя Радев. Така, без да имат каквито и да е искания за произхода или цвета на кожата на детето, Стоян и жена му станали родители на дребната Малина. Десетилетие по-късно момичето продължава да бъде пълновръстен член на фамилията им.

За разлика от брат си, който учи сценография, Малина се отличава от роднините си и най-малко към този момент не желае да се занимава с актьорство, а със спорт. От няколко години тренира лека атлетика и към този момент се явява на надпревари, на които се показва извънредно сполучливо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР