С два месеца ще бъде удължен срокът на стикерите за

...
С два месеца ще бъде удължен срокът на стикерите за
Коментари Харесай

Коронавирус: Обезщетение за стикери за синя и зелена зона в София - да, за карти за градския транспорт - не

С два месеца ще бъде продължен срокът на стикерите за синя и зелена зона, които не можеха да се употребяват по време на изключителното състояние – тъй като нямаше синя и зелена зона. Това съобщи зам.-кметът по превоза на София Кристиан Кръстев.
Синята и зелената зона са част от живота ни, сподели Кръстев пред Българска национална телевизия.
На въпрос дали сходно нещо ще има и за картите за градския превоз, отговорът беше – гтрадският превоз не е бил спиран. Кръстев изясни, че за развиването и поддръжката на този превоз са нужни пари. От негов отговор стана ясно, че в случай че си без маска в градския превоз, контролът в действителност се пада на полицията! Каква е санкцията в случай че си без маска - припомнете си ТУК!
Август месец следва да тръгне метрото, най-малко по последно заричане от " Метрополитен ", изясни Кръстев. Той добави, че още има проби подземен.
Зам.-кметът уточни и, че велоалеята при НДК ще бъде свалена на пътното платно, а няма да остане на тротоара, както и в този момент. Той акцентира, че ще има открити нови места за паркиране в цялата столица. Ще има и уголемение на зелената зона в " Иван Вазов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР