С два мача по мини футбол отборът на МФК ЦСКА

...
С два мача по мини футбол отборът на МФК ЦСКА
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА и Спартак Варна играят мач за юбилей и бенефис на вратар

С два мача по мини футбол тимът на МФК ЦСКА ще означи 30-ия рожден ден на своя вратар Димитър Димитров. Тъй като стражът на отбора се контузи съществено през предходната година и претърпя интервенция, той няма повече да взе участие интензивно като играч. Именно по тази причина от варненската почитател организация VARNA FIRM (ЦСКА) провежда неговия бенефис.

Двубоите ще се проведат през днешния ден от 20 часа в Gatsby Mini Football Complex. В първата среща ще играят последователите на ЦСКА от морската столица против почитателите на Спартак Варна. Втората среща за вечерта ще опълчи тима на МФК ЦСКА против тима на “Звездите ” в който ще вземат присъединяване едни от най-хубавите футболисти по мини футбол, играли през годините с Митко. За отбора на “Звездите ” ще играят
треньорът на националния тим по плажен футбол Симеон Христов, както и играчите на първенеца по плажен футбол Спартак Варна – Георги Бомбов, Добромир Господинов и Павел Адамов. Сина на Валентин Станчев – Ивайло, както и още няколко от съотборниците му в МФК Дубала – един от водещите тимове в лигата, както и Благовест Марев, наследник на легендата на Черно Море Тодор Марев. Входът за събитието е свободен.

Програма:
20:00 Откриване
VARNA FIRM(ЦСКА) – Syndicate12(Спартак Варна) мач сред почитателите
20:50 Официална част и награжаване
21:00 МФК ЦСКА – Dream Team

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР