С два концерта ансамбъл "Пирин" отбелязва 65-годишнината си в Благоевград.

...
С два концерта ансамбъл "Пирин" отбелязва 65-годишнината си в Благоевград.
Коментари Харесай

С два концерта ансамбъл Пирин отбелязва 65-годишнината си в Благоевград

С два концерта отбор "Пирин " отбелязва 65-годишнината си в Благоевград.

"Първоначално обявихме една дата за концерт, само че билетите свършиха за часове, по тази причина взехме решение в два следващи дни да има концерти, сподели художественият началник на ансамбъла Денислав Кехайов ", представен от Българска телеграфна агенция.

Тази вечер от 18.30 часа на сцената в зала "Яворов " музиканти, реализатори и танцьори ще покажат хубостта на българския фолклор пред публиката в Благоевград. В репертоара за празничния концерт, озаглавен "Песен в гърло се не стопира ", са включени както емблематични осъществявания, по този начин и нови, основани особено за годишнината на отбор "Пирин ".

Грандиозен концерт на отбор "Българе ", сложи "удивителен " на празничната седмица в Банско

Денислав Кехайов дефинира като празнична приказност това, което ще види публиката довечера. Уникални звуци, крависи танци и обилни костюми са подготвили създателите за идния театър.

Вторият концерт е на следващия ден, още веднъж от 18.30 часа в зала "Яворов ". Билетите за него също са свършили за малко време. Заради голямия интерес от страна на публиката, от ансамбъла плануват още един концерт през декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР