С два гола на новото попълнение Паул Антон Анжи победи

...
С два гола на новото попълнение Паул Антон Анжи победи
Коментари Харесай

Румънец носи скъпоценна победа на Анжи

С два гола на новото попълнение Паул Антон Анжи победи Тосно с 2:0 в дербито на дъното от 23-ия кръг на съветската Премиер лига. Румънецът се разписа в 17-ата и 43-ата минута, а триумфът изкачи отбора от Махачкала над зоната на непосредствено изпадащите.

Преди този мач Анжи се намираше на предпоследното 15-о място в класирането и нямаше победа напролет. Дебют за отбора направи узбекистанският халф Достонбек Хамдамов, само че огромният воин беше различен. Антон откри резултата в 17-ата минута след пас на Арсен Хубулов и благополучен рикошет в бранител на гостите. В края на полувремето румънецът с мощен удар повиши на 2:0 и приближи Анжи до трите точки.

Второто полувреме беше равностойно и без доста голови обстановки. На два пъти Хубулов можеше да вкара трето попадение за Анжи, само че и това 2:0 бе изцяло задоволително за домакините, които към този момент са на 13-а позиция, изпреварвайки Тосно и Амкар. Отборът на Петър Занев обаче е с мач по-малко поради отсрочения си дуел с водача Локомотив (Москва).

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 23 кръг, събота 17 март  Анжи 2:0краен резулат  Тосно
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР