С два български сериала в праймтайма NOVA ще зарадва любителите

...
С два български сериала в праймтайма NOVA ще зарадва любителите
Коментари Харесай

Новият сезон в ефира на NOVA ще предложи атрактивни български продукции

С два български сериала в праймтайма NOVA ще зарадва феновете на родните филми тази есен. Хитовата здравна драма „ Откраднат живот” се завръща с шести сезон, който носи провокативното име „ Анатомия на гнева”. Още четири емблематични актьорски имена - Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Владо Пенев и Ана Пападопулу, ще добавят звездния каст, а появяването им в болница „ Свети Кирил” ще преобърне живота и орисите на обичаните герои.

Първата българска полицейска комедия „ Полицаите от края на града” ще предложи нова доза положителни страсти и развлечение на феновете пред екрана. Герасим Георгиев – Геро още веднъж ще влезе в униформата на контрольор Пламенов, с цел да забърка серия комични обстановки, дружно със своя познавач екип и мощния актьорски състав на поредицата.

През есента в ефира на NOVA започва и новият сезон на VIP Brother. Най-известната къща у нас още веднъж ще събере плеяда от звезди, които ще забележим в неподозирана светлина. Темата на шоуто, което сложи основите на риалити малкия екран в България, този път е „ Женско царство “, и дава обещание да даде цялата власт, само че и цялата отговорност в ръцете на дамите. Събитията в Къщата ще се случват съгласно волята на дамите, а съквартирантите ще изпаднат в обстановки, които надвишават и най-смелите им мечти за прекарването, наречено VIP Brother.

През новия сезон утринните излъчвания на NOVA „ Здравей България “ и „ Събуди се “ ще бъдат с актуализирани визия и рубрики. Журналистическите екипи ще осведомят за настоящите тематики, само че ще предложат и нови следствия, както и формати, свързани с малко известни исторически обстоятелства, с демографската рецесия, както и с политическите и обществени земетресения в Европа преди изборите за Европейски парламент следващата година.

Лайфстайл предаването „ На кафе “ също се завръща в ефир през септември – с актуализирано студио, нова визия и напълно изменена идея, в която акцент ще са най-известните персони от България и света. Продуцентите дават обещание утринните часове по NOVA да са зона на позитивните страсти, а главната цел на предаването ще е заниманието на феновете. Позитивното въодушевление ще допълват живите репортажи от разнообразни точки на страната и атрактивни нови лица, които ще разискват тематиките на деня с усмивка и без да прекрачват границите на положителния усет.

В късния часови пояс, на мястото на „ Часът на Милен Цветков “, малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР