С другаря Ким преговарят хегемоните, нас не ни ихтибарят и

...
С другаря Ким преговарят хегемоните, нас не ни ихтибарят и
Коментари Харесай

Надгражда се върху постройка, над развалини се плаче

С другаря Ким договарят хегемоните, нас не ни ихтибарят и братята македонци


За следващ път гневно неинтегриращи се роми бият българи, полицията ги брани от справедливия яд на пострадалите. Този път възмутителният случай е в пловдивското село Войводиново. Жертвата на двама хулигани е военнослужещ от специфичните сили, татко на две деца. Ходил индивидът по Богоявление да лови кръста в реката, препречили пътя към дома му, той им направил забележка. Разгневили се тез прекомерно докачливи люде, те забележки по никакъв начин не търпят, изключително пред очевидци. Пребили го пред тях грубо, бере душа в болница.

Обичайна родна картинка в ерата на разпрекрасната така наречен демократична народна власт, в изискванията на правова страна и разнообразна непоклатимост. Следват полицейско наличие, леко сюрпризиран кмет, идват наложителните двадесетина възмутени от очевидците така наречен роми с брадви, колове и кирки. Нашата полиция тях пази, не българите. По Ивановден към 300 души се организирали за поход в циганската махала, само че жандармерията уверено им се изпречила. Да не вземат да разстроят махленците преди Банго Васил идната седмица!

Подобни картинки следим все по-често, очевидно се касае за наклонност, против която няма противопоставяне. През 2017-а „ Труд “ писа: „ Мултикултурно ромите подивяха “. И без друго тънкият цивилизационен пласт над първобитния човек ускорено се изтърква в днешни условия, при тях напълно изтъня. Огромен % изпадна от цивилизацията. А първобитният се управлява основно от страсти, разсъдъкът му пречи, държанието му е предвидимо примитивно, без задръжки. Една забележка завчас провокира експанзия, изключително в случай че не се чака опозиция или наказване.

Заради първобитния човек в нас 99% от хората заобикалят рисковете. Рискът да се сблъскат със законова принуда за осъществени закононарушения въздържа огромното болшинство от хората да ги правят. Войникът се е страхувал от правосъдно гонене, по тази причина не се е защитил уверено. Обратно, разширението на опциите да се избегне наказването неизбежно улеснява незаконната активност и тя зачестява. Това имаме през днешния ден. Остър недостиг на правоприлагане в изискванията на разпаднала се страна.

Който сее „ положителна дискриминация “ и безотговорен мултикултурализъм, жъне грабежи, гнет над мирното население, похищения против органите на реда. Не е правова страната, щом се обгрижва което и да е малцинство, щом остават ненаказани голям брой незаконни действия, щом хиляди противозаконните здания не се събарят, щом се въртят брадви и ножове пред полицията и се бият бойци. В съответния и доста други сходни случаи отговорността не е на служителите на реда и даже на началниците им, не са отговорни даже основният секретар на Министерство на вътрешните работи и министърът.

Тази система е инструмент в ръцете на политическата власт, значи тя е отговорна. Така употребява инструментариума, такива закони твори и такава правосъдна система реди, които не могат даже и да желаят чиновниците да обезпечават добър публичен ред, да бранят здравето, живота и собствеността на жителите. А те от дълго време не желаят, множеството и не могат заради демотивираност и слаба подготовка. Системата на Министерство на вътрешните работи от дълго време е в отломки. А някакви НПО-та биват поставяни на една повърхност с държавни институции, че ги корят и им държат сметка. Де гиди!

През 17 в. османците докарват над 60 хиляди роми от земите на сегашен Пакистан, множеството ислямизирани, само че ги заселват измежду българите, не и в селата на правоверните. От тогава и до през днешния ден те изобщо не са ги пускали наоколо, единствено около нас са мишкували. Винаги са покрадвали и просили, само че с мярка, тъй като при изоглавяне са срещали съдбоносен и мъчителен отпор. Днес младите българи от доста места емигрираха, изоставиха възрастните сякаш на страната, в действителност на произвола. Днешната не е като вчерашната, не пази популацията ни от вълци, ни от плъхове.

В „ позитивната дискриминация “ няма и помен от народна власт, тя не е нищо друго, с изключение на предоставяне на специфични права на някои малцинства, само че те неизбежно ги употребяват във щета на болшинството. Привилегиите за малцинствата неизбежно огледално провокират измежду държавнотворческия народ отменяне, неприязън и други самозащитни реакции. Тези процеси напредват в страните от Европейски Съюз и в Съединени американски щати, непознатите тела се отхвърлят и от обществените организми.

На запад към този момент се долавя екот против мулти-култи-джендър управляващите, ще го последват и дейности по-гневни от тези на „ жълтите жилетки “. На крачка сме и тук от остри форми на самоотбрана на българите. М. година в Пловдив доктор Иван Димитров, с цел да отбрани собствеността си, простреля рецидивиста Плъха. Ами в случай че сътрудници на пребития военнослужещ наминат по мрачно към махалата във Войводиново пешком или с бойна машина? Или служителите на реда един ден откажат да стоят с лице против пострадалите и с тил към брадвите и кирките?

Ще пазиме правата на българските жители във Англия след Брекзит, дава обещание министър председателят, за правата на тукашните не показа. През 2019-а щели да надграждат с изключително внимание към хората в неравностойно състояние. В неравностойно състояние по отношение на ромите са болшинството българи. За тях по кое време ще пристигна особеното внимание? Как и какво ще надграждат над Министерство на вътрешните работи? Надгражда се върху здрава сграда, над отломки се плаче. След това се стартира отначало върху здрави темели.

Крайно време е ГЕРБ да премине от положението дясно-лява клиентела към действителна национална партия. За това не е задоволително да са показани с послушковци в Народното събрание и администрацията, с протежета във всяко село. Да, яростен ще е натискът извън в противоположната посока, само че както към момента са безалтернативни, по този начин ще последват Съюз на демократичните сили. И не ляво-десните от Българска социалистическа партия и „ либералите “ от Движение за права и свободи ще ги сменят, а едни с „ кафяви “ и „ червени “ жилетки и якета. Да минават в режим на оцеляване, другояче неприятно!

Къде ще се крие политолигархията, в Евразия ли нейде? Вижте какво става със „ систематичните “ в Западна Европа. Не ромите ще ги ометат, а популото! Което не зачитат колониалните администрации, наричащи се държавни управления. Обявяваните пренебрежително за „ популисти “ единствено ще се възползват. Не го желаеме, само че това е на хоризонта. Забележете най-накрая какво става в Италия и Франция. Каква партия ръководи в Китай и какво реализира, за какво Западът трепери от Поднебесната! И за какво либерализирана Русия й диша праха и обезверено се бори за оцеляване.

С непрекъснато демонизираната Северна Корея тръгнахме през 1948 година с съвсем еднообразно на брой население, през днешния ден там към този момент са над 25 милиона, а ние? С тях се преценяват поради мощната им войска и нуклеарно оръжие, с другаря Ким договарят хегемоните. Нас не ни ихтибарят и македонците на Балканите, за по-западните да не приказваме – „ мон шер, диър френд, конграчулейшънс “ и туй то.

Все по-тъпо и безизходно става, външната среда доста бързо се трансформира и изпреварва политиците. „ Притеснен съм. За страдание, от ден на ден излизам неприятен оракул. От няколко месеца споделям по какъв начин ще се влошат връзките, светът върви стремглаво към спор “, съобщи през май министър председателят, повтори го и през ноември. Прав е, а „ Труд “ го написа от три години насам. Трябват изпреварващи ограничения и дейности, систематични обединителни мероприятия измежду българите са остро нужни. Само на българите може да се опрат.

Циганите няма да бранят България, само че единствено около нас поминуват. На тях най-вече е нужна българска България, други просто ще ги попилеят. Както я карат до момента, повече не може, с правата и свободите вървят отговорностите и рестриктивните мерки. Да им го обяснят налично от Движение за права и свободи и още които ги употребяват за електорат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР