С дрон в Осоговската планина бяха открити 33 коня, за

...
С дрон в Осоговската планина бяха открити 33 коня, за
Коментари Харесай

С дрон в Осоговската планина бяха открити още 33 коня

С дрон в Осоговската планина бяха открити 33 коня, за които се допуска, че са от стадото на фермера Петър Пищалов, което бедстваше във високите елементи на планината. 

Живите коне са открити при още един оглед в панината, изработен от групата проверяващи служители на реда и специалисти на организацията по надзор на храните. Животните са в положително положение, като има и 3 новородени. Предстои разчитане на чиповете по конете, с цел да са резбере чия благосъстоятелност са, както и да се откри по какъв начин се се оказали там в м. Църна река, по какъв начин са оживели. 
Разследването продължава. Вероятно ще се окаже, че починалите в студа и от апетит животни са доста по-малко, в сравнение с се предполагаше, сподели наблюдаващият случая прокурор Галя Димитрова. Така от изчезналите към 75 коня на Пищалов към този момент са открити живи 62 коня досега, а по неофициални данни умрелите са най-вече 10 или 15. Самият Пищалов не вдигаше мобилния си телефон през днешния ден след обяд и не беше открит за коментар.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР