С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и

...
С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Абсурдно е да имаме каквито и да е взаимоотношения с ДПС и ГЕРБ

С Движение за права и свободи и ГЕРБ е неуместно да имаме каквито и да е взаимоотношения, с всички останали е разумно да бъдем сътрудници. Това сподели след регистрацията на партията за идните избори на 14 ноември зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

„ Човек не може да се ядосва на някой, който бърка. Може единствено да се забавлява с резултатите “, това разяснява Тошко Йорданов по отношение на социологическите изследвания за изборите.

„ В идващия парламент с Движение за права и свободи и ГЕРБ е неуместно да имаме каквито и да е взаимоотношения, контакти, поддръжка. С всички останали, които влязат, изключително що се отнася до „ Демократична България “ и допускам новата групировка, е разумно да бъдем сътрудници, тъй като задачите ни са едни и същи. Сега дали ще има разсъдък, тъй като в предишния парламент нямаше, следва да забележим. Всички партии, без нас, приказват едни неща преди избори, а по-късно вършат други. Когато пристигна действителността след изборите, тогава всички ще би трябвало да се съобразим с нея “, добави още Тошко Йорданов.

Тошко Йорданов разяснява новата групировка на Асен Василев и Кирил Петков и това дали Има Такъв Народ се боят от нея: „ Появата на нови обединения е нещо прелестно за българския политически живот. Това е демокрацията. Как може някой да се опасява от това “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР