С доста ядосан коментар премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко

...
С доста ядосан коментар премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов за Суджукгейт: Аз имам кръвно, суджук не ям

С много сърдит коментар министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов блесна за следващ път, когато би трябвало да даде пояснение по даден скандал. Този път Борисов приказва по отношение на така наречен спекулация „ Суджукгейт “ по време на събитие край Ямбол. Най-колоритната част от обяснението беше, че министър-председателят не яде суджук, тъй като имал кръвно.
„ Как Българска социалистическа партия го обясниха, откакто ме питате мен? Техният народен представител (бел. ред. - Манол Генов), потвърден, купил гласовете и за президентските, и парламентарните избори в Пловдивско, стои в Народното събрание. Да, позор ме е от такива депутати като моя (бел. ред. - Живко Мартинов), само че на мига партията го изрита отвред. Питам - Българска социалистическа партия и този народен представител, който стои в Народното събрание, питахте ли ги за чудовищното закононарушение - пазаруване на гласове “, обърна се Борисов към публицистите. И отхвърли името му да е обвързвано със абсурда.
Разпоредил съм следствие, никой не ни е хванал в закононарушение, добави Борисов, съгласно който „ всеки непрокопсаник може да си измисли всичко “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР