С доста алтернативен стайлинг се появи Брад Пит на световната

...
С доста алтернативен стайлинг се появи Брад Пит на световната
Коментари Харесай

Напълно неузнаваем: Брад Пит се появи с пола в Париж

С много различен стайлинг се появи Брад Пит на международната премиера на екшъна " Bullet Train " в Париж. Присъствието на холивудската звезда нажежи атмофсерата на аления килим, където почитателите се тълпяха часове наред, с цел да зърнат своя кумир.
 Брад Пит Guliver/Getty Images
Почитателите останаха много сюрпризирани от облеклото на артиста , което представляваше ленен костюм от две елементи в шоколадовата гама. Само, че вместо панталон, Брад Пит носеше пола .

 
 Брад Пит Guliver/Getty Images
Алтернативната визия се допълваше от високи кубинки , обути върху босите крайници на холивудската звезда.
 
 Брад Пит Guliver/Getty Images
Върху краката на Брад Пит се виждаха някои от татуировките му . Според осведомени те съставляват глава на носорог и човешки череп. Списание " Vogue " напомня, че още през 2004 година, артистът се оповестил за правото на мъжете да носят поли до момента в който рекламирал кино лентата " Троя ".

Мъжете ще носят поли до идващото лято . Това е моето предсказване и разгласа. Филмът дава отговор и на двата пола. Ние вървяхме към натурализъм и тогава гърците са носили поли от самото начало. “
 Брад Пит Guliver/Getty Images
В " Bullet Train " Брад Пит играе ролята на " Ladybug " - трагичен палач , който е изключително решен да извърши новата си задача по кротичък метод. Бившият брачен партньор на Анджелина Джоли показа за неговия " тежък темперамент ", преди да подчертае работата на своя другар Дейвид Лийч. " Режисьорът е от каскадьорския отрасъл. В него има доста от Джеки Чан и доста комизъм. Той се включи в историята и се забавлявахме доста ", описа звездата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР