С допълнителен емоционален заряд стартира новият месец за играчите на

...
С допълнителен емоционален заряд стартира новият месец за играчите на
Коментари Харесай

Деца от столичното 55-то училище зарадваха ЦСКА - София за Баба Марта

С спомагателен прочувствен заряд започва новият месец за играчите на ЦСКА - София. Днес те бяха сюрпризирани от група деца от 55-то СУ „ Петко Каравелов “, които им подариха собственоръчно направени от целия 3 „ В “ клас мартеници във връзка 1 март. Към тях децата  бяха нарисували и приветствени картички с положителни персонални пожелания, осведоми уеб сайтът на “червените ”.
 Акрапович стиска палци на Локо (Пд) за Купата и се надява ЦСКА - София да стане първенец Акрапович стиска палци на Локо (Пд) за Купата и се надява ЦСКА - София да стане първенец
Хлапетата започнаха визитата си с наставника Стойчо Младенов и Бай Добри, а до края съумяха да „ окичат “ всичките футболисти и представители на спортно-техническия щаб. Разбира се, това стана без да се нарушава лагерната конюнктура и подготовката на отбора за значимата среща с Локомотив (Пловдив).

Увлекателен гид въз основата „ Панчарево “ беше админът Стойко Сакалиев, който се постара малчуганите да се усещат като вкъщи си. Карина, Андрея, Пресиян и Борис си направиха спонтанна работилничка, в която демонстрираха на любознателните бранители Юрген Матай и Мено Кох по какъв начин се вършат мартеници и кои са Пижо и Пенда.

На други от задграничните асове хлапетата усърдно обясниха символиката на българската традиция. Те най-вече се забавляваха при опитите на легионерите да кажат вярно „ Честита Баба Марта “. Отлично с пожеланията се оправиха латиноамериканците Жорди Кайседо, Густаво Бусато и Маурисио Гарсес.

Самите футболисти, отпред с националите Иван Турицов и Георги Йомов, откровено се зарадваха на детската изненада, а мартеничките в клубните червено-бели цветове одобриха като добър знак за шанс и триумф за идната футболна пролет.

Децата също си потеглиха с забавни дарове от клуба, които да им оказват помощ в учението и часовете по физическо, както и доста лакомства. Те получиха покана да посетят със съучениците си мач на „ Армията “, а календар с подписите на играчите ще грее отсега нататък в класната им стая.

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР