С доброволен труд служители на електроразпределителното дружество за Югоизточна България

...
С доброволен труд служители на електроразпределителното дружество за Югоизточна България
Коментари Харесай

Доброволци помагаха в детска градина в Стара Загора 

С непринуден труд чиновници на електроразпределителното сдружение за Югоизточна България EVN боядисаха в цветовете на дъгата оградата на старозагорската Детска градина N 25 " Ален мак " в Стара Загора.

По програмата EVN за България чиновници на компанията благотворително реализират акции в поддръжка на нуждаещи се лица и обществени групи, неправителствени организации, сдружения с общественополезна активност, домове за деца и възрастни и други нетърговски организации. Участниците в акциите се назовават " добряци ". 

Служители на компанията дойдоха от Пловдив, водени от желанието да зарадват малчуганите, а разчувствани от жеста им родители се включиха в боядисването.

" Казват, че в наши дни има недостиг на хора. Хора, които се раздават, хора, които подаряват времето си, знанията си, уменията си. Тази самодейност опровергава това изказване ", разяснява Меглена Бакърджиева, шеф на детското заведение, и благодари на хората, присъединили се в самодейността за добротата, човечността и готовността им да одобряват провокации в името светът да стане по-добър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР