с. Доброплодно. С песни, стихове и добро настроение бе отбелязан

...
с. Доброплодно. С песни, стихове и добро настроение бе отбелязан
Коментари Харесай

С песни, стихове и добро настроение бе отбелязан 100-годишният юбилей на НЧ „Поука – 1919“ – с. Доброплодно

с. Доброплодно. С песни, стихове и положително въодушевление бе маркиран 100-годишният празник на НЧ „ Поука – 1919 “ – с. Доброплодно. Това оповестиха от пресцентъра на община Ветрино . Началото на тържеството бе намерено от секретаря на читалището госпожа Василка Димитрова. Тя насочи привет към присъстващите на празника и направи къса ретроспекция на възникването и развиването на културния център – за възходите и положителната културна активност, която се е развивала в него.

Специални посетители на тържеството бяха кметът на общината доктор Димитър Димитров, зам. – кметът на общината Ирина Маджарова, кметът на с. Доброплодно Мариян Неделчев и шефът на ДГ „ Щастливо детство “ Назик Хаджиева. След приветствията на формалните посетители, бяха връчени и дарове от кмета на общината във връзка празника.

В празничната стратегия, с изключение на певческата група към локалното читалище, се включиха и децата от филиала на ДГ „ Щастливо детство “ в с. Доброплодно, които извършиха стихове, песни и зарадваха дребни и огромни. За прелестните си осъществявания малчуганите получиха брошура за спомен от локалното читалище.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР