С днешна дата вече можем да хвърлим по един любопитен

...
С днешна дата вече можем да хвърлим по един любопитен
Коментари Харесай

Нови кадри от предстоящия сериал Първи дами

С днешна дата към този момент можем да хвърлим по един любопитен взор към идния сериал на Showtime " Първи дами " (First Ladies). Продукцията хвърля светлина към персоналния и политическия живот на първите дами от американската история, които още дълго ще бъдат помнени с ярката си характерност и темперамент. От Entertainment Weekly повдигат завесата на продукцията още малко, като споделят фотосите на трите актриси в емблематични функции, които обезпечено съумяват да ни развълнуват.

Както знаем, актрисата от " Как да ни се размине за ликвидиране " – Виола Дейвис, ще влезе в ролята на някогашната първа дама на Съединени американски щати – Мишел Обама. Това обаче надалеч не е всичко - Джилиан Андерсън ще се превъплъти в Елинор Рузвелт, а Мишел Пфайфър ще бъде Бети Форд.

Самата Виола Дейвис показа снимки в обществените мрежи, като написа: „ Беше голяма отговорност, само че и невероятна чест да вляза в ролята на тази невероятна жена. "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от VIOLA DAVIS (@violadavis)

Задачата на Виола по никакъв начин не е лесна, само че в нейна изгода е фактът, че тя въпреки всичко е първата чернокожа актриса, която става носителка на премиите „ Оскар “, „ Тони “ и „ Еми “. Преди всичко Дейвис, която е и изпълнителен продуцент на сериала, залага на положителната подготовка – изчита автобиографията на Мишел Обама и попива жадно даже и най-малкия жест от документалния филм „ Becoming ”, отдаден на първата дама.

Нейната колежка Мишел Пфайфър  обаче по нищо не й отстъпва. „ Мишел  е красива и нежна, и уязвима, само че в това време и пъклен мощна ", казват от екипа на сериала. Именно това я прави изключително подобаваща за ролята на Бети Форд, която получи прозвището " борбената първа дама " от изданието " Тайм " поради откровеното изложение на политическите й възгледи, които постоянно се различаваха от тези на Републиканската партия, към която принадлежеше брачният партньор й. Форд е и една от първите активистки в битката с рака на гърдата. Чрез своите персонални борби със зависимостите съумя да въодушеви мнозина.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

След като изигра Желязната лейди в " The Crown ", Джилиан Андерсън си постави нова висока летва. Ролята й е на една от най-обичаните персони на ХХ век - първата дама Елинор Рузвелт. Тази забележителна жена остава в историята освен като президентска брачна половинка, а и като държавник с милиони фенове по света. Тя е публицист, журналист и правозащитник. Президентът Труман я назовава " Първата Дама на Света ", а през 1939 година тя дори изпреварва по известност мъжа си.

Сериалът се чака да излезе напролет на 2022 година. А ние нямаме самообладание тези величави първи дами още веднъж да оживеят на екрана и да ни припомнят, че да си жена в този свят е същинска привилегия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от GillianAnderson/DavidDuchovny (@chewies_gf)
Първата цветнокожа жена е напът да прекоси сама Южния полюс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР