С днешна дата въпросът дали се гледа сериозно на участието

...
С днешна дата въпросът дали се гледа сериозно на участието
Коментари Харесай

Австралийският премиер назначи рекорден брой жени в правителството

С днешна дата въпросът дали се гледа съществено на присъединяване на дамите в политическия живот е изключително значим. Докато болшинството политици съвсем на всички места е формирано от мъже, Австралия ни дава пресен взор към добре познатото. Новият министър председател на Австралия Антъни Албанезе назначи през днешния ден рекорден брой дами в държавното управление, съобщи Българска телеграфна агенция. Добрата вест е, че общо 10 от 23-мата членове на новото държавно управление ще са дами. В новия кабинет бяха отредени също по този начин и места за представители на религиозните малцинства и за коренните общности на Австралия.

Министрите на промишлеността и на младежта са представители на мюсюлманската общественост в Австралия, а Линда Бърни стана първата жена от коренното население на Австралия, която оглавява министерството на коренните общности.
 Европейските водачи се схванаха за ембарго върху съветския нефт 31 май 2022 | Лидерите на Европейски Съюз реализираха единодушие за възбрана на вноса на съветски нефт за 27-те страни от блока, заяви ръководителят...
Антъни Албанезе образува краткотрайно държавно управление след изборите на 21 май, с цел да може да взе участие в качеството на министър председател на срещата на обединяването КУАД (Четиристранен разговор в областта на сигурността - включва Австралия, Индия, Съединени американски щати и Япония) в Токио, предава Българска телеграфна агенция.

Днес държавното управление на Албанезе публично встъпи в служба, отбелязва Ройтерс. А ние имаме вяра, че насърчаването на повече дами да вземат присъединяване в политиката е в положение да промени образа на индивида, който си представяме, когато става дума за политик.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР