С директния сблъсък за първото място в група А между

...
С директния сблъсък за първото място в група А между
Коментари Харесай

Днес на световното: Русия или Уругвай, Испания или Португалия - кой ще спечели група А и В

С директния конфликт за първото място в група А сред Русия и Уругвай през днешния ден от 17.00 ч. ще бъде даден старт на последния кръг от груповата фаза на международното състезание. По същото време Египет и Саудитска Арабия ще пазят достойнството си в мач без отношение към класирането за осминафиналите.

В 21.00 ч. стартират последните дуели в група В, където любимците Испания и Португалия към момента не са си обезпечили присъединяване в директните елиминации. Световният първенец от 2010 година се изправя против Мароко, а европейският отличник среща Иран.

Група А

Русия и Уругвай към този момент си подсигуряваха присъединяване в директните елиминации, откакто завоюваха по две победи от два мач. " Сборная ", която девет месеца нямаше триумф в формален мач, изненада с резултатната си игра и записа най-хубавия домашен старт на международни финали.

С осем маркирани и единствено един позволен гол отборът на Станислав Черчесов влиза с едни гърди напред в дуела с Уругвай. Южноамериканците бяха много по-пестеливи и завоюваха две минимални победи с 1:0 в първите си две срещи.

Луис Суарес, Единсон Кавани и компания бяха определяни за огромния любимец в групата преди шампионата. След безапелационните победи на съветския тим обаче силите наподобяват изравнени, а борбата за първото място - доста непредвидима.

Букмейкърите дават съвсем равни шансове на двата отбора. Залози за триумф на Уругвай се одобряват при коефициент 2.80 (bet365), а за победа на Русия - 2.90. Равенството е оценено на 3.10.

Историята е на страната на домакините. В предходните три случая, когато европейска страна е провела мондиала, тимът й е прекосявал груповата фаза с три победи от три мача - Германия през 2006 година, Франция през 1998 година и Италия през 1990 година

Русия има шест победи и единствено една загуба в осемте си досегашни срещи с Уругвай (това включва и мачовете на СССР). Единственият триумф на южноамериканците идва в четвъртфиналите на международното през 1970 година, когато Виктор Еспараго отбелязва единствения гол в 117-ата минута.

Група В

След като откриха групата със зрелищно 3:3, Испания и Португалия се показаха под упованията в идващите си срещи и едвам измъкнаха трите точки надлежно против Иран и Мароко.

Мароканците към този момент са навън от сметките, само че иранците към момента са в играта и могат да объркат сметките, колкото и малко евентуално да наподобява. Африканският отбор се потребност от наложителна победа против Португалия, с цел да сътвори сензацията и да продължи към осминафиналите за сметка на европейския първенец.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (291)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР