С директни критики към определени медии се обърна министърът на

...
С директни критики към определени медии се обърна министърът на
Коментари Харесай

Вътрешният министър ядосан - медиите не отразили празника на МВР

С директни рецензии към избрани медии се обърна министърът на вътрешните работи Валентин Радев по време на изключително съвещание на съвета за обществено партньорство, на което трябваше да бъдат разисквани настояванията на синдикатите в Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър изрази недоволството си от това по какъв начин е отразен празникът на Министерство на вътрешните работи от медиите и че той е бил преместен от митинга на служителите на реда. Тогава авансово оповестеният митинг на униформените беше преместен поради осъществяване на гала във връзка професионалния празник на служителите на реда на 5 юли. 

" Вие дойдохте и направихте стачка на празника на МВР-то ", ядосано се обърна към водачите на синдикатите Радев. Той изясни, че е обиден и прикани синдикалистите да не му се наскърбяват:

Тука са... Нова има ли... националната телевизия тука някой? На тех също съм сърдит. През цялото време непрестанно даваха каквото се сетите. Включително даваха някъв филм - и аз го върнах да го прегледам - от 11.30 дадоха филм за Япония по какъв начин се транжира риба ли беше, кво беше... Повторение. И понякога - стачка. И нищо за тези служители на реда, които бяха пристигнали там с униформите си. Двама ги гледах и вървях при тях в цялостно бойно снаряжение - мислех, че са бронежилетки, а те били некви защитни костюми срещу всеобщи вълнения да не ги удари некой, подарени от Германия. Пот се лееше от тях. Никой не пристигна да ги снима. Никой да ги покаже. Имаше пожарни, имаше кучета, кво ли не... Така че, доста деликатно се изказвайте, когато говорите за Министерство на вътрешните работи. Мен ме заболя повече, в сравнение с вас ви заболя. Да, борете се заплатите. Да не би да съм ви споделил противоположното аз? Но дайте да го вършим дружно. 

Радев разгласи вид, при който е заповядал да не се вършат назначения в администрацията, до момента в който " не попълнят изпод ". " Ма може да пищи някой, може да е доста значим чиновник - аз не споделям нищо неприятно за служителите, уповавам се множеството са положителни и са на мястото си и работят, само че откакто долу няма нещо, което не е наред и ние не съумяваме да го създадем дружно, тъй като това е отговорност и на управлението, и ваше, тъй като вие сте били тука, аз не съм бил тука - първо ще посегнем на тях. И това е една дребна стъпка, един знак, да видят хората, че 30 лева от тези заеми ги даваме на тези, които съгласно нас малко повече са заслужили ", продължи Радев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР