С диамантен пръстен се изфука бившата съпруга на Благо Джизъса

...
С диамантен пръстен се изфука бившата съпруга на Благо Джизъса
Коментари Харесай

Бившата на Благо се омъжва

С диамантен пръстен се изфука някогашната брачна половинка на Благо Джизъса – Есмер Омерова. Сексапилната рускиня развява наляво и надясно годежното украшение, харизано от новата й тръпка – Макс Давидов. Есмер и Макс се сгодиха преди няколко месеца, само че хубавицата не показваше пръстена. След като към този момент вземат решение датата на сватбата, Омерова гордо демонстрира какъв брой безценен пръстен носи на безименния си пръст. Есмер и годеникът й възнамеряват да си кажат заветното „ да “ през идната година, писа „ България през днешния ден “.



Пръстенът на Омерова е с голям елмаз на върха, а цената му е спираща дъха. За бижуто изгората на Есмер се бръква на дебело. Здравенякът Макс вади от джоба си повече от 50 бона. Омерова и Давидов са дружно малко повече от година. Те към този момент живеят под един покрив и се грижат за детето на Есмер и Джизъса. Наследникът на Благой Георгиев – Елай, бързо привиква към новия си баща. Давидов се грижи за сина на някогашния футболист като за свое дете. Той си играе с него, учи го на всякакви неща.

Щастливото семейство прекарва всеки празник дружно. И тъй като половинката й се държи чудесно с единственото й дете, двамата възнамеряват да си създадат свое дете.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР