С девет гласа за“ членовете на Прокурорската колегия на Висшия

...
С девет гласа за“ членовете на Прокурорската колегия на Висшия
Коментари Харесай

Красимир Конов оглави Окръжната прокуратура във Варна


С девет гласа " за “ членовете на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет избраха през вчерашния ден на свое съвещание Красимир Конов за административен началник – областен прокурор на Окръжната прокуратура във Варна. Към момента той е заместник-окръжен прокурор, който изпълняваше функционалностите на областен прокурор в Районната прокуратура във Варна до избора на административен началник.

Новият областен прокурор на Варна има над 21 години юридически стаж. В правосъдната система е от 1999 година, когато стартира работа като следовател. От 2000 година работи като прокурор в Районната прокуратура. От 2005 година досега е поредно прокурор и заместник-окръжен прокурор в Окръжната прокуратура във Варна. Две години – от 2010 до 2012 година, е бил командирован в Апелативната прокуратура.

В концепцията си пред членовете на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет Красимир Конов подсигурява транспарантно и предвидимо ръководство, почиващо въз основата на заслужено ръководство, както и последователност и развиване на положителните практики, възстановяване срочността на следствието и повишение успеваемостта и ефикасността на работата на прокуратурата.

Освен Красимир Конов за длъжността  административен началник – областен прокурор на Окръжната прокуратура във Варна кандидатства и заместник-окръжният прокурор и представител на прокуратурата Радослав Лазаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР