С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- Велико Търново - Близо 1500 деца, учители и родители от 90 учебни заведения, както и младежи от доброволчески групи в цялата страна се събират във Велико Търново за петнадесетото издание на детския ромски фестивал " Отворено сърце ". Фестивалът е взаимна самодейност на Център " Амалипе ", община Велико Търново и Тръст за обществена опция.

- Варна - Детски център " Мама и аз " провежда фамилни занимания дружно с миниакадемия " Пам и Бу ". Първият клас е " Играй и учи " с начален час 10 ч. В него могат да вземат присъединяване деца на възраст от 1 до 5 години. В 11 ч. стартира класът по музика, в 12 ч. ще се посветим на ексцентричното изкуство в класа по арт занимания, а от 13 ч. до 17 ч. стартират часовете за свободна игра. Финалът на заниманията е 17 ч., когато деца от 3 до 6 година са поканени в класа по детска йога. Актуалната стратегия на всички класове през делничните дни може да следите на уеб страницата: http://pamibu.bg/ или да попитате на тел. 0894 289 351.

- Варна - Големият край на най-големия междуучилищен футболен шампионат " Купата на Coca-Cola " ще се организира в състезателен комплекс " Младост " на ул. " Хан Севар ". Над 16 000 възпитаници от 361 учебни заведения се включиха до момента във футболните съревнования, които се организираха в 10 района на страната, а общият брой вкарани голове е 1370.

Неделя

- София - Между пет разнообразни спортни дисциплини - велокрос, лека атлетика, щафетно тичане, щафетни игри и бадминтон, могат да избират посетителите на Детска Илиада в парка " Заимов ". Събитието стартира в 9 часа и ще се организира под наслов " Сподели насладата от спорта със своето дете ". Всеки от 5 до 12 години може да се записва гратис тук.

- София - Oт 11 до 13 часа в магазин " Декатлон Витоша " Крис Драгошинов ще покаже на всички искащи по какъв начин да сърфират на четири колела. Урокът по скейтборд е безвъзмезден, нужна е единствено предварителна регистрация тук.

- София - От 10 часа от паркинга пред националния стадион " Васил Левски " стартира акцията за по-активен метод на живот и по-малко нездравословни излъчвания " Аз вървя пешком ". Събитието съставлява една 5-километрова разходка из Борисовата градина, чиято цел е да окуражи хората да практикуват по-често тази лесна и потребна активност в градски условия.

- София - Ателие " За какво ни е бял дроб? " чака своите гости е природонаучния музей. Занятията са от 11 до 12.30 ч. за деца сред 5- и 7-годишна възраст.

- Варна - Големият край на най-големия междуучилищен футболен шампионат " Купата на Coca-Cola " ще се организира в състезателен комплекс " Младост " на ул. " Хан Севар ". Първенците в шампионата ще бъдат избрани през днешния ден. Над 16 000 възпитаници от 361 учебни заведения се включиха до момента във футболните съревнования, които се организираха в 10 района на страната, а общият брой вкарани голове е 1370.

- Велико Търново - Близо 1500 деца, учители и родители от 90 учебни заведения, както и младежи от доброволчески групи в цялата страна се събират във Велико Търново за петнадесетото издание на детския ромски фестивал " Отворено сърце ". Фестивалът е взаимна самодейност на Център " Амалипе ", община Велико Търново и Тръст за обществена опция.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР