С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - ателието " Денят на откривателя на акули " провежда " Био игри " в детския теоретичен център " Музейко " от 10 ч. за деца сред 5 и 7-годишна възраст и от 12 ч. за деца сред 8 и 10 години. Необходимо е записване на [email protected]. При нужда, информация можете да получите на 0882 523281. Ще могат да вземат участие единствено авансово записани деца.

- София - " Работилничка за приложни изкуства " приема искащи да се занимават с керамика, грънчарство, приложни изкуства и изобразяване. Курсовете стартират на 2 август и ще се организират в събота (групи за начинаещи) и неделя (групи за напреднали). Можете да разгледате и да си изберете от курсовете, които се организират на Петте кьошета, до Южния парк и в село Бистрица.

Неделя

- София - Често родителите нямат опция да посещават културни събития, които не биха задържали вниманието на детето им или пък нямат непосредствен, който да поеме грижите за него. " Кино за родители, игри за деца " е новата самодейност на Дома на киното, която предлага на родителите да гледат филм в уютната зала на киното и в това време – да са спокойни, че децата им са в сигурните ръце на професионалните аниматори, които ще ги забавляват, до момента в който трае прожекцията. Те са подготвили разнородни групови игри и изобретателни занимания. Заниманието за едно дете е на цена от 3 лв., която се заплаща на касата на киното при закупуване на билет за съответната прожекция. Игрите са подобаващи за деца от 3 до 12 години. Първият филм от самодейността, която ще се организира всяка събота и неделя от 16 часа, е " Да обичаш Винсент ".

 С децата в почивните дни (2 и 3 декември)
© Вълшебната къща на Ема

- София - Вълшебната къща на Ема е провела работилницата за принцеси " Еднорог ". От 11:30 ч. деца на възраст от 4 до 12 година могат да изработят коледна топка като еднорог, по-късно ще го на рисуват върху платно. Ще има и съревнование, музика, танци и игри. Всички материали са обезпечени, цената е 20 лева за дете.

От 17 часа пък децата на същата възраст са призовани да вземат участие в ателието " Коледни играчки от глина ", в което могат да си създадат вълшебни играчки, а след това да ги оцветят с акрилни бои и да ги украсят. Очакват ги още песни, танци и игри. Осигурени са всички материали, цената за едно дете е 20 лева, а за две - 35 лева

Необходимо е авансово записване на тел: 0887764649 или на [email protected]

- София - в Южния парк, вход от бул. " Витоша " ; Пловдив - на площад " Централен " ; Варна - на входа на Морската градина до Фестивален и конгресен център; Бургас – пред часовника на улиците " Богориди " и " Александровска " ; Видин – в СУ " Цар Симеон Велики ". В тези градове от 11 часа родители и възпитаници са поканили учители, шефове на учебни заведения, шефове на организации, депутати, министъра на образованието, политици на надпреварване с училищен раници - от тези 6, 7, 8-килограмовите, които носят децата всеки образователен ден. Надбягването е под надпис " На непознат тил и 10 училищен раници са малко ".

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР