С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - Деца до 3-годишна възраст са поканени на ателието " Бебешко Рисуване: Снежковци " от 11 часа в " При Вики и Ели ". Можете да видите детайлности тук.

- София - Куклените спектакли в The Mall не престават и през новата година. От 11 часа на партера децата могат да гледат " Снежинката " на спектакъл " Троливуд ".

- София - Деца от 4 до 11 година могат да се включат в арт занимания с художника и арт-терапевт Диана Гърланова-Славкова. Занятията са от 10 часа на ул. " Веслец " 18 в офиса на " Институт Милтън Х.Ериксън-София ". Повече - тук.

 Снимка: Мега мол
Снимка: Мега мол

- София - Работилничка за радостни снежни човечета чака децата в Мега мол от 11 часа.

- София - Отворена лаборатория " Има ли нишесте в млякото " ще се организира в детския теоретичен център " Музейко " от 12, 13.30 и 15.30 часа. Децата вършат опити, с които могат да открият дали в разнообразни типове кисело мляко има добавено нишесте. Ателието е уместно за деца над 5 година Още от заниманията за деня можете да разгледате тук.

Неделя

- София - Едни от най-мелодичните и красиви фрагменти от международната класика и песенния репертоар ще показват за първи път на публиката си детската просветителната поредност " Концерти на възглавници ". Пианистката Венета Нейнска, сопраното Доротея Доротеева, кларинетистът Павел Стойчев, както и младите виолончелисти Сион и Наума Найман ще пренесат децата и техните родители в света на класическата музика с два концерта от 11 и 17 ч. Те ще се проведат в залата на Съюза на архитектите на ул. " Кракра " 11 в столицата.

- София - Моноспектакълът на Георги Спасов " Клоунът и неговите деца " могат да гледат деца над 3 години и техните родители в " Семейната неделя " в " Гранд Хотел София ", етаж 1. Вижте повече тук.

- София - Готвачи над 4-годишна възраст са поканени да похапнат вкусно крекери - пингвинчета, които те сами са приготвили. Ще се научат по какъв начин да замесят тесто, ще режат, пекат и декорират, до момента в който се забавляват. Вижте детайлности тук.

- София - Винаги сте се чудили за какво носът на Рудолф е червен? Защо очите му през зимата са сини, а през лятото – златни? Не му ли е студено на полюса? Идете на коледната работилница в " Музейко ", с цел да разберете. Ще можете и да си изработите и занесете Рудолф вкъщи. Работилницата " Научният Рудолф " стартира в 12 часа и е подобаваща за деца над 7 години. Още занимания в детския теоретичен център можете да разгледате тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Пловдив, Куклен спектакъл - Русе,
Куклен спектакъл - Сливен,Куклен спектакъл - София,
Куклен спектакъл - Стара Загора, Куклен спектакъл - Търговище,
Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР