С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София -
Изложбата " Изживей науката " гостува в София. Тя е подобаваща както за деца, по този начин и за възрастни, а всички гости ще могат да пробват 25 машини, които показват научни и естествени явления и закони. Някои от тематиките, които са наранени от изложбата, са естествените бедствия, слънчевата сила, основаването на музика. Изложбата може да бъде забелязана в The Mall, от 10:00 до 22:00 ч., билети: 10 и 12 лева

- Боженци - " Стъклена плетеница " чака дребни и огромни, които желаят да опитат витражната техника " Тифани ", гравиране, рисунка, приложно изкуство, фешън дизайн. Няколко креативен ателиета ще работят в Боженци на 24 и 25 август, в часовете от 10 до 17 часа. За най-малките ще бъде ситуиран детски дизайнерски ъгъл, в който ще имат цялостна независимост за креативна изява. За тях ще се грижат представители на Център за работа с доброволци към Община Габрово. Входът за всички ателиета е свободен.

Неделя

- София - Изложбата " Изживей науката " гостува в София. Тя е подобаваща както за деца, по този начин и за възрастни, а всички гости ще могат да пробват 25 машини, които показват научни и естествени явления и закони. Някои от тематиките, които са наранени от изложбата, са естествените бедствия, слънчевата сила, основаването на музика. Изложбата може да бъде забелязана в The Mall, от 10:00 до 22:00 ч., билети: 10 и 12 лева

- Боженци - " Стъклена плетеница " чака дребни и огромни, които желаят да опитат витражната техника " Тифани ", гравиране, рисунка, приложно изкуство, фешън дизайн. Няколко креативен ателиета ще работят в Боженци на 24 и 25 август, в часовете от 10 до 15 часа. За най-малките ще бъде ситуиран детски дизайнерски ъгъл, в който ще имат цялостна независимост за креативна изява. За тях ще се грижат представители на Център за работа с доброволци към Община Габрово. Входът за всички ателиета е свободен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР