С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - От 11 часа в книжарница Kornel4Kids на ул. " Любен Каравелов " 22 децата са добре пристигнали, с цел да си създадат сами морски шах. Фигурките ще изработят от пластмасови капачки и цветна ЕВА гума и всеки ще може да си вземе своята ръчно направена неповторима игра.

- София - От 10.30 часа, в Kids Club над 4-годишна възраст децата могат да развихрят своето въображение и да основат собствен план. За повече информация и записване - тук.

- София - От 11 часа изобретателна рисувателна работилничка " ШиШарка " и Mega Mall Sofia оферират една чудесна концепция за развлечение на децата - да си основат сами театрални кукли за пръстчета. Подробности - тук.

- София - От 16 и от 18.10 часа за първи път Мацаница ще се организира навън. Темата ще бъде " Детски приказки 2 ". Записването е авансово, детайлности - тук.

- София - Лятно британско учебно заведение за деца от 2.5 до 8 година в " Моливия ". Занятието е от 9 часа, детайлности - тук.

- Пампорово - Открива се летният сезон и по този мотив през целия ден лифтовете в курорта ще возят гратис. А в прилежащото Чепеларе се организира фестивалът на музиката с ретро колорит " Полъх от минали фантазии ".

Неделя

- София - Лятно британско учебно заведение за деца от 2.5 до 8 година в " Моливия ". Занятието е от 9 часа, детайлности - тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ваканция, ура 2019 (51)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР