С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - От 10 до 19 часа Sofia Ring Mall ще се трансформира в лего царство. На Ниво 1 на комерсиалния център дружно с " Комсед " провежда специфичен ъгъл - " LEGO остров на творчеството ". Там всеки, искащ да поеме по пътешествието на " LEGO острова ", ще получи своя персонален " LEGO паспорт ". С него той би трябвало да посети 5-те обособени лего зони за игри и да получи по един щемпел във всяка. Това му подсигурява, с изключение на няколкочасово развлечение, наслаждение и специфични награди, предоставени от " Комсед ", и ваучър за присъединяване за огромната премия – странствуване до " Леголенд ", Германия. Двудневната екскурзия до мечтаната за всеки лего фанатик дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за " Леголенд ". Децата под 14-годишна възраст имат право да вземат участие с документално единодушие от родител и/или аставник, който да ги съставлява персонално.

- София - Емблематичният локомотив № 46.03 " Баба Меца " ще се движи сред София и Банкя с пътническа комбинация, за която всеки фен ще има опция да купи билет. Ретро пътуването се провежда взаимно със Столичната община регион Банкя във връзка провеждането на фестивала " Уличните актьори ". Атракционният трен ще замине от Централна гара София в 9 часа, в противоположното направление композицията ще потегли от гара Банкя в 14.30 часа.

 С децата в почивните дни (18 и 19 май)
© Национален военноисторически музей

- София - С забавна стратегия и вход свободен от 18 до 23 часа Националният военноисторически музей се включва в Европейската " Нощ на музеите ".

- София - С детски ателиета и концерт музеят " Земята и хората " ще посрещне своите посетители от 18 до 21 часа.

- София - Веселата занималня " Мини джунгла " чака децата в детска къща " Оксиния " от 10 до 13 ч. Вижте цялостната стратегия тук.

- София и още 69 града - Под мотото " Не яж отпадъци, яж зеленчуци " ще премине следващото издание на " Деня на революцията в храненето ". Включилите се деца ще вземат участие в 220 безвъзмездни кулинарни работилници в 70 града в страната, където благодарение на 1000 доброволци ще се учат да подготвят здравословна и вкусна храна, с която да заменят бързите закуски и нездравословната храна. Вижте детайлности тук.

- Габрово - Карнавал се организира в града. Пълната му стратегия - тук.

– Русе - Тазгодишното издание на Нощ в музея стартира в 17 и завършва в 23.30 часа с богата стратегия.

- Бургас - С богата програмата градът ще означи Европейската нощ на музеите. Жителите и гостите на града ще могат да посетят непрекъснатата експозиция на Авиомузея от 18 до 24 часа, като на борда на Ту-154 посетителите ще могат да седнат на мястото на водача в кабината на самолета, където ще се срещнат с главните принадлежности за навигация. По-големите запалянковци ще се насладят на нощен полет над Бургас в кабината на Ан-24 с очилата за виртуална действителност. Пълната стратегия можете да разгледате тук.

Неделя

- София - От 10 до 17 часа Sofia Ring Mall ще се трансформира в лего царство. На Ниво 1 на комерсиалния център дружно с " Комсед " провежда специфичен ъгъл - " LEGO остров на творчеството ". Там всеки, искащ да поеме по пътешествието на " LEGO острова ", ще получи своя персонален " LEGO паспорт ". С него той би трябвало да посети 5-те обособени лего зони за игри и да получи по един щемпел във всяка. Това му подсигурява, с изключение на няколкочасово развлечение, наслаждение и специфични награди, предоставени от " Комсед ", и ваучър за присъединяване за огромната премия – странствуване до " Леголенд ", Германия. Двудневната екскурзия до мечтаната за всеки лего фанатик дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за " Леголенд ". Децата под 14-годишна възраст имат право да вземат участие с документално единодушие от родител и/или аставник, който да ги съставлява персонално.

 С децата в почивните дни (18 и 19 май)

- София - Музика от детски филми ще приключи тазгодишният сезон от музикално-образователната стратегия " Фортисимо Фамилия ", която цели да насърчи интереса на децата към класическата музика. От 11.30 часа Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров ще показа известни мелодии от обичани детски филми, а публиката ще научи любопитни обстоятелства за изпълняваните творби и за музиката като цяло в компанията на музиканта Добрин Векилов-Дони и брачната половинка му - актрисата Антоанета Добрева-Нети.

- Габрово - Карнавал се организира в града. Пълната му стратегия - тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ваканция, ура 2019 (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР