С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата по празниците

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

Този път постоянната ни графа носи заглавието " С децата по празниците " и събира събития от всичките почивни дни на децата.

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота, 4 май

- София - " Работилничка за приложни изкуства " провежда курсове за деца и възрастни през май. Подробности можете да намерите тук.

- София - В детско-юношеския отдел на Столичната библиотека от 11 часа ще бъде четена приказката " Топлото дребосъче " на Мая Дългъчева, а от 12.30 часа " Прасето лети над Китай " - среща, отдадена на Китай, а Гери (член на " Летящото прасе " и ученичка в китайската паралелка на 18 СУ) ще бъде специфичен посетител.

- София - От 11 часа децата са добре пристигнали в магазин " Икеа " на работилница, с цел да режат, украсяват, лепят своята пролетна картина с цветя, с която да украсят своя дом.

- Петрич - над града ще се организира интернационално съревнование по втурване с планински колела, оповестиха организиторите от " Петрич DHI ".

Неделя, 5 май

- София - Ателието " В света на скорпионите " ще опише от 11 часа на деца от 7 до 13 години за дребните гадини и ще отговори на следните въпроси: Всички ли скорпиони са отровни? Как ловят своята плячка? Какви типове има? Децата ще се насочат на експедиция с карта. Всяко дете ще си създаде спомен. Подробности - тук.

 Снимка: Петрич DHI
© Петрич DHI

Снимка: Петрич DHI

- Петрич - над града ще се организира интернационално съревнование по втурване с планински колела, оповестиха организиторите от " Петрич DHI ".

Понеделник, 6 май

- София - Със специфична празнична стратегия Националният военноисторически музей ще посрещне своите гости в Деня на храбростта и Празника на Българската войска. Традиционно входът ще е свободен от 10 до 17 ч.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР