С Демократична България искаме да върнем надеждата на хората, че

...
С Демократична България искаме да върнем надеждата на хората, че
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: От ПП и ДБ искаме да върнем надеждата на хората

С Демократична България желаеме да върнем вярата на хората, че България може да бъде естествена страна с високи приходи и с положително качество на живота . Искаме да покажем на хората, че можем да загърбим някои от разликите в името на общата идея. Това съобщи в ефира на БНР Искрен Арабаджиев от Продължаваме промяната.

Той уточни, че  е дясноцентристка. Ние сме за уравновесен бюджет. Няма да подвигаме налозите. Видя се, че пари в страната има. Опитваме се да намерим баланс сред желанията на другите обединения за лица в листите. Стремежът ни е да има оптимално локални хора за водачи, разясни той.

Арабаджиев посочи, че различен приоритет пред обединенията е правосъдната промяна . Според него през нея може да се върнат налозите при хората, а не при шепа олигархичен кръг. По думите му с всеки един парламент се приближаваме все по-близо до правосъдната промяна.

Искрен Арабаджиев уточни, че с цел да се излъчи държавно управление в идващия парламент, би трябвало да се включват, а не да се отблъскват хора. Не бихме желали да слагаме личностни проблеми напред. Искаме да покажем на хората, че единствено обединени можем да създадем смяната, за която всички се борим, сподели още той.
 Политическа партия и Демократична България дружно отлепят копитата на статуквото
Политическа партия и Демократична България дружно отлепят копитата на статуквото

Регистрираха се с 9999 подписа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР