С декларация от трибуната на НС председателят на ПГ на

...
С декларация от трибуната на НС председателят на ПГ на
Коментари Харесай

ПП обвини ГЕРБ, че води кампания, те отговориха: Само с усмивки не става“

С декларация от трибуната на Народно събрание ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров упрекна опозицията в конфигуриране на обществото . " В последните дни имаме целенасочена акция, която желае да провали ръководството ", сподели той и изреди рецесиите, които били или интернационалните, или наследени с тежка задлъжнялост от предходното ръководство. " Зад нас стоят ползите на българските жители, по тази причина не се отхвърляме. Те отхвърлиха да бъдат безобразно крадени и лъгани, да бъдат заложници на корупционни ползи, тези, които желаят да се върнат от чужбина и желаят бъдеще тук, уточни Гюров.

За алените линии той разяснява, че ще работят с всички, които следват алените линии на обществото - рестарт на стопанската система, смяна в правосъдната система, битка с корупцията, опазване на здравето, обучение, рационализация на Българската войска и дейна роля на Европейски Съюз и Балканите.

Гюров даде образец със закриването на Спецсъда и Спецпрокуратурата, надзор на средствата за пътища и заплати за лекари и учители . " Няма да се примирим с лобистки ремонти и корупционни практики, няма да се откажем от бистрота към обществените средства, отворени сме да продължим смяната дружно с всички, които считат, че благоденствието на жителите е тяхната алена линия ", прибавят от Политическа партия. Категорични са, че се чака смяна - към по-справедлива България, съвременно европейско бъдеще, тази седмица се прави огромна крачка и за спецпрокуратурата.

Коалицията даде тази поръчка, следват промяна и законодателни промени, да последват съвестта си и да вземат решението - по-късно малко по малко дружно, прикани Гюров. Политическа партия е национална групировка с държавническо държание, с ангажимент за бистрота и непоносимост против корупцията, няма да подведем българските жители, написа в декларацията.

ГЕРБ отговори също с декларация. Депутатът Тома Биков открил, че ГЕРБ/СДС се оказали главен провинен за всички мелодрами на ръководството - ГЕРБ/СДС били саботирали на два пъти избора на шеф на Българска народна банка, също по този начин били отговорни, че държавното управление не може да се разплати с пътните компании и не дава на министъра на районното развиване да подписва. Оплели сте се в позицията с РСМ, допуска още Биков. Може да вярвате, само че това не значи, че е по този начин - може да се усмихвате в Министерски съвет и да пожелавате благополучен уикенд, само че другояче не можете повече и от ден на ден хора го осъзнават, уточни Биков.

Той се спря и на Плана за възобновяване и резистентност, който още никой не бил чел и посочи, че обединението трансформира страната в терен за акумулатори , а не в място, където живеят хора.

" Не можете да разделите баницата първоначално ", считат още от ГЕРБ. Ако констатирате, че опозицията води дневния ред, значи признавате, че нищо не вършиме, сподели Биков. По думите му - и дневният ред на Народно събрание няма нищо общо с дневния ред на обществото, а за спецпрокуратурата не се знае след това какво ще стане . Една година не сте пипнали нищо по автомагистралите, а в този момент се чудите дали ще отпуснете пари, изброи още ГЕРБ. Биков счита, че Политическа партия би трябвало да отговорят за какво са в ръководството на страната.

Към реплики на Георги Свиленски, Българска социалистическа партия, изречени от залата, Биков отговори: " Нас ни има, следва, че вас не би трябвало да ви има. " Депутатът от Българска социалистическа партия отговори, че обединението е в ръководството, тъй като хиляди български жители желаят оставката на Гешев и Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР