С декларации започна работната седмица за депутатите. От парламентарната група

...
С декларации започна работната седмица за депутатите. От парламентарната група
Коментари Харесай

Възраждане: България е колониална държава с лабораторни политици, създадени под влиянието на САЩ

С заявления стартира работната седмица за депутатите. От парламентарната група на " Възраждане " обявиха, че България е колониална страна с лабораторни политици, основани под въздействието на Съединените щати. Депутатът Деян Николов съобщи:

„ В българската политика е цялостно с доста повече предатели. Предатели, които би трябвало да бъдат изправени пред обективен съд и наказани за национално изменничество и държавна измяна. Българският народ има потребност от религия, а тя може да бъде възобновена, единствено когато забележим еничарите да понесат отговорност. Днес повече от всеки път прозира подмолният колониален режим “.

Докато Деян Николов четеше декларацията, депутатите от ГЕРБ-СДС напуснаха пленарната зала, а по-късно ръководителят на Народното събрание Росен Желязков наложи забележка на представителя на „ Възраждане “.

Манол Пейков от " Продължаваме промяната- " Демократична България " също насочи обръщение от парламентарната естрада, като подчертава върху премията на Георги Господинов " Букър " с романа си " Времеубежище ".

„ Патриотизмът, сътрудници, не е нервност. Той е успокоение и запазване на персоналното достолепие. Както твоето лично, по този начин и на отсрещния. Да си родолюбец не значи да си татуираш Ботев и Левски на прасеца, нито да псуваш кръстно противника от някоя прилежаща на нас страна по време на другарски футболен мач. Патриотизмът, другари е обич, а не експанзия. Означава да обичаш езика си, да помагаш на съседите си “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР