С декларации от парламентарни групи, посветени на 15-ата годишнина от

...
С декларации от парламентарни групи, посветени на 15-ата годишнина от
Коментари Харесай

Партиите почетоха 15-ата годишнина от членството на България в НАТО

С заявления от парламентарни групи, отдадени на 15-ата годишнина от участието на България в НАТО, стартира съвещанието на Народното събрание.

Владимир Тошев от ГЕРБ посочи поредните старания на няколко държавни управления, които са работили за участието на страната ни в Алианса:

" Членството в Алианса съставлява непоклатимост в тревожни времена, която води и до повече разцвет ".

Заместник-председателят на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Йордан Цонев напомни думите на почетния ръководител на Движението Ахмед Доган, изказани при започване на 90-те години, че пътят на участието на България минава през Турция:

" Думите се сбъднаха и обстоятелствата от историята не могат да бъдат сменени! Но, иде тирада за друго, че днешното време е същото, както през 90-те години - страната е изправена пред нужда да бъдат обрисувани нови стратегически цели, зад които да застанат всички политически сили ".

В декларация от името на " Воля -българските родолюбци " водачът Веселин Марешки сложи акцент върху новите цели пред България:

" Ние призоваваме всички български партии да напишем в действителност новите цели, само че тези, които да дадат бърз скок в развиването на България, бърз нюх на всеки един българин по неговия джоб ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР