с дежурна яслена група отваря врати и в за времето

...
с дежурна яслена група отваря врати и в за времето
Коментари Харесай

Детска градина в Казанлък ще поеме грижата за децата на медици в локдауна

с дежурна яслена група отваря порти и в за времето от 1 до 21 декември 2020 година. Целта е да се помогне на хората на първа линия, работещи на територията на града, ангажирани непрекъснато в битката с ковид, предава Българска национална телевизия.
Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова дефинира за дежурна детска градина ДГ № 13 " Мечо Пух ”, която се намира в непосредствена непосредственост до МБАЛ " Д-р Христо Стамболски ".
 За децата на медиците в Пловдив ще има работещи детски градини За децата на медиците в Пловдив ще има работещи детски градини
По време на 3-седмичната карантина за детските градини и ясли, община Пловдив дава опция децата на медицински служащи, работещи...
В дежурното детско заведение ще се одобряват деца на лекари, медицински сестри, санитари, фармацевти, служители на реда и други експерти, които работят на първа линия в битката със болестта.
Броят на групите, които ще бъдат разкрити, ще зависи от броя на искащите да се възползват от предлаганата услуга и от възрастта на децата. Градината разполага с четири обособени входа, което ще даде опция децата от другите възрастови групи да не се смесват.
В момента се основава организация по приема на деца, като с изключение на нужният педагогичен и непедагогически личен състав, ще бъде обезпечен и спомагателен медицински личен състав, който да поставя нужните грижи за децата, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, регламентирани от министерството на опазването на здравето.
Нуждаещите се родители, които дават отговор на изискванията и желаят децата им да посещават детската градина би трябвало да подадат заявление по пример в дежурната градина и да показват здравния картон на детето, който удостоверява докога то е посещавало ясла или градина и че не е било в контакт със заразно заболели. Освен това, родителите би трябвало да показват и служебна записка или декларация, че най-малко един от тях работи в болнично или друго заведение на територията на града, удостоверяваща неговата ангажираност на първа линия в битката с Коронавирус - 19.
 И Велико Търново с детска градина и ясла за медиците на първа линия И Велико Търново с детска градина и ясла за медиците на първа линия
Детска градина и ясла ще работят във Велико Търново до 21 декември за децата на медиците и хората, които са на първа линия в битката ср...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР