С дарението г-жа Ламбева подкрепя каузата на Бала – да

...
С дарението г-жа Ламбева подкрепя каузата на Бала – да
Коментари Харесай

“Мисис Дама на годината“ Ваня Ламбева подкрепи каузата на Парижкия бал

С дарението госпожа Ламбева поддържа идеята на Бала – да подкрепи българската танцова драма и разпространяването на изкуството по света.

„ За нас е изключителна чест да сме част от едно от най-значимите за страната ни събитие. Като организация работеща извънредно и единствено с надарени деца, и уредници на безчет благотворителни събития целящи поощряването на младежите в духа на градежа и творчеството, имаме удоволствието да поднесем тази картина като подарък на вашето прелестно и хуманно събитие! Картината е част от сбирката основана по време на първата Национална асамблея “Земята на децата” и е взаимна работа с ненадминатият живописец Петър Пиронков и прелестната млада участничка Иванина Николова 12 година град Бургас! Желаем триумф на Парижкия бал и прелестните дела, които води напред всяка година “, сподели по време дарението госпожа Ламбева и добавя, че „ Благотворителността не е патент на богатите, а патент на Душата “.

В самодейността на Парижкия бал тя вижда подобие в посланията на проведената от нея Асамблея " Земята на децата ", която при започване на юни т.г. събра над 300 надарени деца от цяла България, обединени от концепцията, че бъдещето на планетата е в техни ръце и, че най-хубавият език на дипломацията са младите, умни и надарени хора.

Ваня Ламбева и екипът й от „ Дива земя “ към този момент интензивно работят по подготовката на втората Асамблея „ Земята на децата “, която ще събере гении от целия свят.

Асоциацията „ Дива Земя” е основана през 2016 година от Ваня Ламбева. Тя има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Преди това госпожа Ламбева е била кмет на Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. Сдружение " Дивата Земя " работи на национално равнище, като до скоро покрива единствено софийския район. Ваня Ламбева е носителка на купата „ Мисис Дама на годината “ в раздел „ Благотворителност “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР