С дългата си коса, татуировки и пиърсинг, Марк Стоун изглеждаше

...
С дългата си коса, татуировки и пиърсинг, Марк Стоун изглеждаше
Коментари Харесай

`Имах шестгодишна връзка с ченге под прикритие, изпратено да ме шпионира, предателството ме разби`

С дългата си коса, татуировки и пиърсинг, Марк Стоун изглеждаше всеки сантиметър като екологичен деятел, само че под хладнокръвието си външно той криеше мрачна загадка.

Истинското му име беше Марк Кенеди и той в действителност беше служител на реда, изпратен да живее и шпионира група екологични деятели през 2003 година, предавайки техните секрети на неговите полицейски началници и MI5. Твърди се, че е правил секс с до 10 други дами по време на разполагането си. Той беше с една жена в продължение на шест години, преди тя да открие паспорт на същинското му име.

Когато той беше оголен през октомври 2010 година след седем години под прикритие, това беше случай, който шокира нацията. Защо беше платено на служител на реда да лъже тези деятели, доста от които не бяха направили нищо незаконно. И още по-лошо, за какво видимо му беше разрешено да образува редица дълготрайни връзки с някои от дамите от общността под подправени претексти? Тъй като нов подкаст Undercover: The Spycops идва в BBC, Mirror преглежда по-отблизо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР