С чиста съвест заставаме пред вас да поискаме вашето доверие

...
С чиста съвест заставаме пред вас да поискаме вашето доверие
Коментари Харесай

Николай Мелемов, ГЕРБ: Направихме много в село Търън, продължаваме да решаваме проблемите на хората

С чиста съвест заставаме пред вас да желаяме вашето доверие и да ви кажа, че ще продължим напред с воля, както до момента, съобщи претендентът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов на среща с поданици на село Търън. По думите на Мелемов смисълът на политиката е избраниците на хората да бъдат в тяхна услуга.

„ Без екип няма по какъв начин да направиш нещо значимо. Затова благодаря на Явор Говедаров, на нашия народен представител доктор Красимир Събев, на Ивайло Халваджиев, тъй като това, което постигнахме за 8 години, е с общи старания. Много пъти сме коментирали какво би трябвало да се направи, само че съветниците и кметът са били настоятелни, тъй като знаят, че това е ваше предпочитание, тъй като показват вашата воля. Приоритет за нас е да бъдат решени вашите проблеми, само че преди всичко са децата, тъй като искахме да създадем условия за развиване на младото потомство. Смятам, че това е най-голямото ни достижение както в Търън, по този начин и в Смолян “, акцентира Мелемов.

„ Преди години заварихме ужасно доста отговорности в Община Смолян. Трябваше да се погрижим за тях, да ги овладеем. Въпреки това, още първоначално намалихме налозите, разплащахме отговорности през осемте години. Всичко, което свършихме, е с европейски пари, с привлечени средства от страната и с пари от общинския бюджет. Аз съм прям. Смятам, че би трябвало да бъдем и обективни в оценката, тъй като през тези 8 година се отнасяхме доста деликатно към общинските пари. Финансовото положение на общината сега е положително. Мога да поема задължения, тъй като знам какво можем да си позволим “, добави кандидат-кметът.

Депутатът от ГЕРБ доктор Красимир Събев прикани жителите на Търън да поддържат Николай Мелемов за кмет на община Смолян, Явор Говедаров – за кмет на селото и общинските съветници от ГЕРБ. „ Важно е кметът да има болшинство в Общинския съвет, тъй като аз виждах случаи, в които един глас не доближаваше, с цел да се вземат верните решения. Аз виждах по какъв начин съветници от опозицията гласоподаваха срещу неща, за които са уверени, че би трябвало да се случат “, обоснова се доктор Събев.

„ Аз потеглям към следващия си мандат с високо вдигната глава, защото съм убеден в нашата победа. През последните години се направиха доста неща за Търън. Това стана с помощта на екипа на господин Мелемов, с който работихме до момента “, посочи претендентът от ГЕРБ за кмет на село Търън Явор Говедаров. Той загатна за изпълнените обекти - по бедствия и повреди, детски площадки, спирки по всички квартали и комбинираната спортна площадка в учебното заведение.

„ Гордея се, че съм в листата на ГЕРБ. Това за мен е и отговорност. Много елементарно се работи с подобен кмет на обитаемо място и на община, само че с цел да е ползотворна работата в Общински съвет, зад кмета би трябвало да има устойчиво болшинство. Затова ви апелирам да подкрепите листата за съветници на ГЕРБ. Виждате по какъв начин се трансформира Търън към по-добро, по какъв начин се трансформира община Смолян към по-добро. И единствено да допълня, че на учебното заведение е провиснал нов рейс 4х4, който ще размени остарелия “, съобщи кандидат-съветникът Ивайло Халваджиев.

„ При нас нещата се получават с работа, работа, работа, а празните обещания ги оставяме на другите. Нека се поздравим на 27 с победа на първи тур! “, прикани кандидат-съветникът Денислав Костов.

На срещата в Търън участваха претендентите за общински съветници Ивайло Халваджиев, Марин Захариев, Ангел Безергянов, Петър Мирчев, Веселин Грашев, Цветанка Илиева, Стоян Иванов, Денислав Костов, Нина Карова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР