С четири победи за българските бойци започна второто издание на

...
С четири победи за българските бойци започна второто издание на
Коментари Харесай

Силен старт за България на второто издание на бойната галавечер SENSHI

С четири победи за българските бойци стартира второто издание на професионалните бойни галавечери SENSHI. Атмосферата в „ Арена Армеец “ бе нажежена, а българите жънеха победа след победа. След зрелищното разкриване, което става традиция за SENSHI, на кръга се разигра и първата среща. Тя беше по карате киокушин и изправи един против различен Петър Стойков и руснака Омар Магомедов по правилника на Световния киокушин съюз (KWU) – International Professional League. 22-годишния Стойков доближи до успеха откакто съдиите край кръга отсъдиха изрично 3:0 в негова изгода, оповестяват уредниците.

След безапелационната си победа на първото издание на церемония вечерта във Варна и в този момент Николай Йоргов не разочарова почитателите си. Той реализира безапелационна победа против съперника си от Холандия Томас Дуве, който е от тима на международната кикбокс легенда Петер Артс. В първите два рунда Николай Йоргов доминираше в дуела. Третият рунд бе най-равностоен, а боецът на Артс пласира няколко мощни удара към българина, само че и това не пречупи родния войник. Съдиите отсъдиха 3:0 за Йоргов, с което той бележи втори триумф на професионалния кръг на SENSHI.

Третият дуел на галавечерта също приключи в изгода за България. По разпоредбите на KWU Professional Internartional League на кръга се изправиха Кристиян Георгиев и Маркос Зинхани от Бразилия. Българинът завоюва решително успеха и завоюва с единомислещо съдийско решение. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев особено връчи купата на Геогриев.

С големи аплодисменти и овации в зала „ Арена Армеец “ беше посрещнат най-хубавият български муай тай войник Антон Петров. Той се изправи против Танасис Кукуфикис от Гърция и още в първия рунд смачка съперника си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР