С четири гласа за и един против комисията Росенец взе

...
С четири гласа за и един против комисията Росенец взе
Коментари Харесай

Депутатите извикаха Ахмед Доган в комисията Росенец

С четири гласа " за " и един " срещу " комисията " Росенец " взе решение да извика на чуване Ахмед Доган. Поводът - законни ли са постройките на територия на парка, където се намира и лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи.

Според ръководителя на краткотрайната комисия Калоян Янков в интервала 2016 година до 2020 година Доган е обитавал в сараите, преди да има позволение за прилагане, съобщи бТВ.
 Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно
Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган е употребил базата в Росенец по четири месеца годишно в интервала от 2016 до 2020 година. Това заяви п...

По думите на Янков не са плащани и налози.

" Установихме, че от 18 обекта, единствено четири имат позволение за градеж. Един от тях има позволение за прилагане, а всички останали нямат никакви документи - нито позволение за строителство, нито позволение за прилагане.

Там се е строяло нелегално в извънредно огромни мащаби. Има триетажни къщи, които са на морския бряг. Те са напълно противозаконни. Няма и документи за градежите на кея ", изясни Янков. От Движение за права и свободи дефинираха съвещанието на комисията като " предизборно шоу ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР