С бурни емоции и с драматично наситени моменти ще запомним

...
С бурни емоции и с драматично наситени моменти ще запомним
Коментари Харесай

Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen България

С бурни страсти и с трагично наситени моменти ще запомним решаващия за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България. Очаквахме шоуто да изоставен Галя или Ивайло, които началник Виктор Ангелов наказа и изправи един против различен в борба за оцеляване в Кухнята на Ада, само че за всеобща изненада изгонената беше Соня .

Кулинарният блогър се наложи като спорна персона измежду топ готвачите в надпреварата. От една страна сподели забележителни готварски умения, а от друга се подреди в женския лагер на хубавелките и си навлече много женски яд и злоба. В последна сметка началник Ангелов се раздели с нея и си призна, че е очакал много по-рано тя да се огъне под напрежението и напрежението в Hell’s Kitchen България. След напускането на Соня вражеските сили при дамите ще бъдат изравнени, само че дали това ще сплоти тима ще стане ясно през идната седмица в новите епизоди на оспорваното кулинарно съревнование?
 
 NOVA

Началната учителка Галя не съумя да се оправи с тежката задача да управлява аления тим и да командва в кухнята. Вместо студен разум, бърза реакция и ясна връзка с дамите – сподели суматоха и неустановеност, а вместо да наложи дисциплинираност с желязна ръка акцентира на кресчендото.

Ивайло също не съумя да овладее сините и да покаже лидерски умения. В допълнение прояви тъмните страни на своя темперамент – освен не овладя страстите си в директен конфликт с Галя, само че и не откри държанието си за неверно. А другояче сподели тактичност за отборна победа и за следващ път показва, че в Hell’s Kitchen България с изключение на топ готвачи има и топ стратези.

Как ще се развият връзките сред сини и червени? Кой ще завоюва превъзходство в ожесточената кулинарна борба за оцеляване в шоуто и ще има ли нови удари под кръста? Предстои да разберем и ще има ли още участници, които ще се разделят с мястото си в Кухнята на Ада. Всичко това в новите епизоди на Hell’s Kitchen България – идната седмица.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР