С бурни аплодисменти бе посрещнат Христо Стоичков от студентите в

...
С бурни аплодисменти бе посрещнат Христо Стоичков от студентите в
Коментари Харесай

Христо Стоичков с лекция в НСА - учи студенти как се бележат голове

С бурни овации бе посрещнат Христо Стоичков от студентите в компетентност „ Футбол “ в препълнената зала „ Франц Бекенбауер “ на Национална спортна академия.

Звездата на международния футбол изнесе обществена лекция на тематика „ Характеристика на головите офанзиви – Световно първенство`2018 “, а мотивът, който го докара още веднъж в НСА е подновяването на неговия УЕФА ПРО лиценз.

" Направихме нещо, което ще е от огромна изгода за Вас, тъй като футболът се трансформира всеки ден. Анализирахме последното Световно състезание за характерността на головете. Аз цялостен живот съм бил нападател и постоянно ме е интересувало по какъв метод да научим младите ни футболисти по какъв начин се бележат голове и по какъв начин да се бранят. Нападателят би трябвало да вкарва, само че играта е групова и той би трябвало да оказва помощ на тези, които са зад него “ – съобщи пред присъстващите Стоичков.

Повече от час студентите имаха опцията да черпят скъпа информация непосредствено от един от най-големите играчи в историята на българския и международен футбол.

Преди лекцията Христо Стоичко се срещна и с проф. Николай Изов, заместник-ректор по образователната работа, с който дискутираха процеса на образование и все по-нарастващия интерес за кандидатстване в НСА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР