с. Борино. Аз съм един обикновен български учител, който е

...
с. Борино. Аз съм един обикновен български учител, който е
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Асим Адемов в с. Борино: Истински толерантната партия в България е ГЕРБ

с. Борино. Аз съм един елементарен български преподавател, който е отдал целия си житейски път на това да образова децата на обич към словото, към българския език, към българските създатели. Докато нямаше ГЕРБ в тези райони не можеше да се приказва за европейски планове, само че в този момент е друго. Истински толерантната партия в България е ГЕРБ. Аз съм един непретенциозен образец за това. Това сподели претендентът за евродепутат с номер 4 в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евровота Асим Адемов по време на среща с поданици на с. Борино, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Заедно с него бяха и претендентите за членове на Екологичен потенциал Андрей Новаков и Марин Захариев, някогашният евродепутат Владимир Уручев, ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, регионалният началник на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.
По думите на Андрей Новаков хората в Борино имат две задоволително съществени аргументи да гласоподават. Първата - поради Марин Захариев, който е от Смолян и който познават от години. Втората - поради Асим Адемов, който е мохамеданин като множеството поданици на общината.
Според Марин Захариев идният избор е избор за европейското развиване на България. Той напомни, че до момента в който при Българска социалистическа партия стопират европейските фондове за България, при ГЕРБ няма спряно нито едно евро. По думите му в Европа към този момент не гледат на нас като на една дребна страна. „ В наше лице виждат предвидимост, ясни правила и хора, които умеят да ръководят качествено европроекти “, добави Захариев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР