С BMW Intelligent Personal Assistant BMW Group революционизира радостта от

...
С BMW Intelligent Personal Assistant BMW Group революционизира радостта от
Коментари Харесай

Интелигентен дигитален асистент ще общува с пасажерите в новите модели на BMW

С BMW Intelligent Personal Assistant BMW Group революционизира насладата от шофирането. От март 2019 година към водачите и пасажерите във всяко BMW се причислява образован цифров персонаж, който се задейства с елементарното „ Hey BMW “. С него BMW Group дава начало на нова епоха, в която все по-голяма част от ръководството на автомобила и неговите функционалности може да се прави чрез глас.

В бъдеще персоналният помощник ще подкрепя лидера и отвън автомобила, да вземем за пример посредством Smart Speaker вкъщи или посредством смарт телефона по време на пътешестване. Освен това той ще е съчетаем с други цифрови асистенти и по този метод ще сътвори връзка към други бързо разрастващи се екосистеми. Възможностите на персоналния помощник непрекъснато ще се развива посредством BMW Open Mobility Cloud и изкуствения разсъдък. Чрез постоянно актуализиране, непосредствено посредством Remote Software Upgrade върху смарт телефона и в автомобила, непрекъснато ще се прибавят нови функционалности и благоприятни условия. „ Съчетанието на новата BMW Operating System 7.0 с BMW Intelligent Personal Assistant основава един напълно нов и цифров вид взаимоотношение с колите BMW, което дава нова формулировка на преживяването при шофиране “, споделя Дитер Май, Старши вице-президент Дигитални артикули на BMW Group.

Всяко BMW с цифров персонаж

BMW Intelligent Personal Assistant научава процесите и навиците и в бъдеще може да ги сложи в съответния подтекст. Той подкрепя лидера, научава неговите желания и е осведомен с желаните настройки като да вземем за пример затоплянето на седалките или постоянно посещаваните цели („ Закарай ме в къщи “). Уникалното спрямо другите цифрови асистенти е, че може да има лично име (например „ Чарли “ или Джой “). Това му придава още повече характерност. Той освен се вслушва в думите на лидера, само че и е негов неналожителен събеседник („ Хей, BMW, какъв е смисълът на живота? “). Той познава функционалностите на автомобила и може да ги ръководи целеустремено. На „ Hey, BMW, студено ми е “ Intelligent Personal Assistant на BMW реагира с адаптиране на температурата в автомобила. Той непрекъснато ще бъде осъвременен механически и в бъдеще ще научава от ден на ден и повече за желанията и мечтаните настройки. Той става все по-добър с всяка гласова команда, всеки въпрос и всяка конфигурация. Основата за това ще бъде портативният, цифров профил на клиента - BMW ID. Този профил ще обезпечава връзката сред автомобила и клиента и неговият цифров свят.

Винаги на борда: цифровият специалист на BMW

С BMW Intelligent Personal Assistant във всеки автомобил BMW постоянно пътува един същински специалист от BMW. Той коментира действието и изгодите на разнообразни функционалности („ Как действа асистентът за дългите светлини? “), осведоми за настоящия статус („ В норма ли е равнището на маслото? “) и оказва помощ при спомагателни въпроси („ Какви предупредителни инструкции получавам? “). Той познава най-предпочитаните настройки и може да ги комбинира и задейства за уюта и удобството на лидера. При „ Hey, BMW, изтощен съм “ да вземем за пример започва стратегия за витализиране, която приспособява светлинното въодушевление, музиката и температурата, по метод, по който лидерът да се почувства по-добре. В бъдеще BMW Intelligent Personal Assistant ще дава препоръки за шофиране с усъвършенстван разход на гориво или ще мисли предвиждащо и ще предизвестява. Така да вземем за пример той може да обърне внимание на лидера върху проблеми („ Налягането в гумите е ниско “), да му подсети за сервизните шпации и непосредствено да уговори посещаване в сервиза.

Перфектният сателит

BMW Intelligent Personal Assistant е съвършеният сателит и подкрепя лидера най-много във всекидневието („ Hey, BMW, потърси идната бензиностанция по маршрута ми “). Ако е обвързван с календара и контактите, в смарт телефона воденето към задачата незабавно става доста елементарно: той намира паркоместа при задачата на пътуването, осведоми за статуса по маршрута или навреме ви припомня да потегляте. BMW Intelligent Personal Assistant научава и постоянно посещаваните места. Благодарение на свързаността с Microsoft Office 365 и Skype for Business той трансформира BMW в мобилен офис, по избор може да се включва в телефонни конферентни диалози или да прочита имейлите. Освен това BMW Intelligent Personal Assistant е и експерт във връзка с развлеченията. Той може да разпознава песента, която звучи сега по радиото, или да потърси радиостанцията с мечтаната музика („ Моля, пусни класическа музика “).

От март 2019 година в колите BMW

От март Intelligent Personal Assistant ще бъде разполагаем в базова версия с гласово ръководство на 23 езика и пазари. В Съединени американски щати, Германия, Обединеното Кралство, Италия, Франция, Испания, Швейцария, Австрия, Бразилия и Япония, а от май 2019 година и в Китай BMW Intelligent Personal Assistant ще предлага и естествено ръководство с глас, както и други интелигентни функционалности. Личният помощник ще се предлага за колите с новата BMW Operating System 7.0 и като част от Live Cockpit Professional (6U3). Други функционалности ще бъдат допълнени от Connected Package Professional. Той може да бъде поръчан за новото BMW Серия 3 още от ноември 2018 година, като срокът на услугата е 3 години. За новите модели BMW X5, Z4 Серия 8 с BMW Operating System 7.0 от март 2019 година цялостната версия на BMW Intelligent Personal Assistant може да бъде конфигурирана независимо и без визити при дилъра посредством Remote Software Upgrade.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР