С бляскава премиера на книга за Стефан Данаилов, посветена на

...
С бляскава премиера на книга за Стефан Данаилов, посветена на
Коментари Харесай

Това е новият Стамболийски

С блестяща премиера на книга за Стефан Данаилов, отдадена на 80-годишнината на легендата на българското кино и спектакъл, в Стамболийски бе открит нов Общински информативен център, който ще предлага богата стратегия.

Откриването бе навръх Първа пролет с присъединяване на Георги Тошев, създател на книгата „ „ Стефан Данаилов. Игра на живот “ в цялостната зала на центъра.

Ето какво показа кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, разчувствуван и в персонален проект от връщането към живот на една постройка с доста история:

Като кмет на община Стамболийски за 8 години съм откривал доста обекти. Следващият мандат ще има още и още! Но този информативен център е в действителност моя фантазия! Клуб Заря!

Първа моя работа като дисководещ, първа среща с дамата до мен. Дискотека Рикадона, в която с моята брачна половинка през 90-те инвестирахме луди пари и след това съсипия!

Днес 22.03.2023 година, открихме една перла в короната на общината. Наш посетител беше – Георги Тошев, който показа книгата „ Стефан Данаилов. Игра на живот “, в чест на 80-годишнината от рождението на именития български артист и новия документален филм „ Ламбо от София “, който демонстрира неизлъчвани фрагменти с Мастъра и разказите на негови съученици и състуденти.

Едни прелестни изживени мигове с филм за великия Стефан Данаилов!

Благодаря на Василка Николакова и Александър Алексиев за цялата организация!

Продължаваме с нови културни събития. Предстои куклен спектакъл за бебета, класическа музика и чаша вино, моноспектакъл на Кръстю Лафазанов… доста се разписах.

Изненадите предстоят. Всичко, което върша е за Вас жителите на общината. Няма да спра да дублирам, най-ценния капитал за мен са хората!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР