С блуза и сандали Хитът на този сезон, който много модници

...
С блуза и сандали
Хитът на този сезон, който много модници
Коментари Харесай

7 начина да носите дънки в зряла възраст

С блуза и сандали
Хитът на този сезон, който доста модници използваха по време на новогодишната нощ, е комбинацията от дънки с празнична блуза и обувки. Смесицата от видимо несъвместими детайли на дрешника, трансформирайки се, минава в топлия сезон. Тази пролет инфлуенсърите оферират да носят дънки с женствени блузи (дантела, коприна, шифон) и празнични обувки.

Основни дънки

Със сако и тениска с щампа
Друга съвременна композиция с дънки ще се впише идеално в дрешника на стара жена. Лаконични базови дънки, яке с настояща кройка (не е належащо да е тъкмо, както на модела) и тениска със моден принт – алтернатива, която е подобаваща за доста обстановки.

Прави дънки

С кардиган и комфортни обувки
Можете даже да комбенирате със скъсани дънки, кардиган и устойчиви обувки. Между другото жилетката се трансформира в един от най-популярните продукти на дрешника и мечтаният резултат може да бъде реализиран освен с снадки си модел. Модна жилетка доникъде на бедрото или късата жилетка, също ще отива добре при даден облик.

 Дънки с акцент на талията

Ярки елементи
Най-простото сдвояване на дънки с джъмпер може да се окаже скучно и банално, в случай че не доработите детайлите. Renia Jazdyk употребява живи цветове и съвременни аксесоари. Вместо огърлица, можете да употребявате солидна верижка, а тъканата чанта от Bottega Veneta може да бъде сменена с „ кнедли “ или „ кроасани “.

Дълги дънки

Моден облик
все още се остава в наклонност модата от предишното лято. Това се отнася за необятни дънки и по огромна тениска, където можети да оставите едно рамо отворено. Ако сте от тези, пробвайте се да изумите другите със своите знания за тънкостите на модата.

Широки дънки

С риза
Обичайната бяла риза – един от най-любимите детайли на дрешника на стилистите – отстранява степента на релаксация от облика с дънки. Добавяйки риза даже към най-момчешкия модел дънки. Но за по-голям резултат е по-добре да замените маратонките с минималистични мокасини, мулета или типичен помпи.

Елегантен външен тип
Пилар Д’Aрс, модел от Испания, показва по какъв начин да бъдете елегантни с сходни дънки. Тази жена съумява да придаде изисканост даже на най-простите облекла. тайната на нейния облик в черни, строги линии – типичен детайл от дамския тоалет.

Избледнели дънки

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР