С близо 600 бона загуби за 2018 година се е

...
С близо 600 бона загуби за 2018 година се е
Коментари Харесай

Шоуто на Слави с 596 бона загуби

С близо 600 бона загуби за 2018 година се е отчело „ Шоуто на Слави ”. Проверка демонстрира, че загубата е насъбрана от компанията на Дългия „ Седем Осми ”, която сътвори и продуцира едноименното шоу на Трифонов, научи HotArena .

Колосалният минус е оповестен от Дългия преди две седмици, тогава на общото заседание на компанията, излиза наяве, че приходите са намалели с близо половин милион лв..

За цялата година Дългия е прибрал над 6 милиона от излъчването на шоуто, а понижението е с близо 200 бона. Отделно, с още толкоз понижават и парите от концерти и други изяви отвън шоуто. Разходите пък се нараснали с към 17 000 лева и компанията на Дългия регистрира загуби от 596 хиляди лв..

Загубите ще бъдат попълнени от сметките на компанията, където през минали години са насъбрани облаги за към 5,5 милиона лв..

Добрите вести обаче не престават. Въпреки че в края на юли шоуто на Слави стопира, даже без да означи 20-годишния си празник, шоуменът не счита да завърши с малкия екран, а още по-малко с тв предаванията. Той и екипът му ще продължат да работят по разнообразни планове, които да се излъчват в ефир.

Слави ще си докарва още спомагателни доходи и от реклама. Те би трябвало да дойдат и от участия на целия екип на шоуто, както и от самостоятелни изяви. Шоуменът е и продуцент на множеството си музиканти и като подобен получава и % от участията им–обичайна процедура, ползва от всички в шоубизнеса.

Отделно, Годжи, Гъмзата и останалите музиканти ще би трябвало да уредят въпроса с авторските права върху песните. Фирмата на Слави държи правата на над 320 части, както и на песни, за които даже не се допуска, че са негова благосъстоятелност.

Сред тях са формалният химн на ЦСКА „ Сърца червени ” и обичаният на беловласите членове на Българска социалистическа партия „ Една българска роза ”, написа „ България през днешния ден ”.

Слави е уредил дефинитивно и въпросите към собствеността на компанията. Преди години, зад шоуто застана офшорката „ Фулмър ентъртейнмънт ”, която се появи през 2008 година и провокира много кавги.

Още тогава депутати от „ Атака ” твърдяха, че компанията има за цел да укрие налози и посредством комплицирана скица се усилват разноските, с цел да се занижат приходите.

Фирмата даже бе записана на адреса, където са и сикаджиите Братя Маргини. Проверката в Народното събрание и Национална агенция за приходите обаче не откри нищо.

След няколко преобразувания на капитала и понижение на активите, от предходната година акциите на офшорките в „ Седем Осми ” се озовават в ръцете на Слави Трифонов. Покрай тях с една се снабдява и неговата дясна ръка, съучастник и продуцент на шоуто Диана Младенова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР